Nieuws / Artikelen met het woord

57876 artikelen gevonden. Artikel 7471 tot 7475
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 6 mei 2016

6 Tips waarmee rijke jongeren succesvol werden

Millennials, de jongere generatie, is een generatie waarvan velen succesvol ondernemen. De vrijheid en de kansen zijn veelvuldig aanwezig en vele jongeren grijpen ze met beide handen. Hoe komt het dat deze groep er in slaagt beter te presteren dan oudere generaties? Enkele rijke jongeren verklappen enkele tips.

Er zijn namelijk 6 geheime formules die succesvolle jongeren onderscheiden van andere:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 6 mei 2016

16 briljante uitspraken van de rechterhand van Warren Buffet

Rechterhand van Warren Buffett en vice voorzitter van Berkshire Hathaway, Charlie Munger, is misschien minder bekend dan de grootmeester zelf, maar daarom is zijn intelligentie niet van een lager niveau. Ook Munger staat bekend om zijn wijze uitspraken.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 6 mei 2016

GFMS: Vraag naar zilver naar record in 2015

De vraag naar zilver is in 2015 naar een recordniveau gestegen, met name dankzij een sterk toegenomen vraag naar zilveren munten. Ook neemt de vraag naar zilveren sieraden nog ieder jaar toe. Er zijn de afgelopen jaren nog nooit zoveel zilveren munten en zilverbaren verkocht als in 2015, zo schrijft Thomson Reuters GFMS.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 6 mei 2016

Grafiek: Wereldwijde duikeling van de rente

De gemiddelde rente wereldwijd is sinds het uitbreken van de financiële crisis in 2008 bij onafgebroken gedaald. Lag het wereldwijde gemiddelde vlak voor het uitbreken van de crisis nog op ongeveer 4,5%, nu mag je als belegger blij zijn als je meer dan 1,28% rendement haalt uit staatsobligaties.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 6 mei 2016

Miljardair Druckenmiller stapt in goud

Volgens miljardair en vermogensbeheerder Stan Druckenmiller is de bull market in aandelen uitgeput geraakt en is het nu tijd om goud te kopen. Hij ziet het edelmetaal als een vorm van geld en verklaarde tegenover Bloomberg dat zijn positie in goud op dit moment groter is dan zijn positie in andere valuta.