EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7496 tot 7500 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 7 augustus 2016

Is dit de toekomst? Maar 3 dagen per week werken, maar wel 12 uur lang en tot je 75ste

De Mexicaanse miljardair Carlos Slim, eigenaar van telecombedrijven Telmex en América Móvil, wil een werkweek van drie dagen van twaalf uur introduceren en de pensioenleeftijd verhogen tot 75 jaar. Dat wil hij doen om om tegenwicht te bieden aan de veranderingen in onze maatschappij.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 6 augustus 2016

Goudprijs -1,7% Zilverprijs -2,95% na banencijfer VS

De prijzen van goud en zilver daalden gisteren flink na een sterk banencijfer uit de VS. Ondanks de daling staat de goudprijs......

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: zaterdag 6 augustus 2016

Hoe bescherm ik het vermogen van mijn dementerende vader?

Het is de nachtmerrie van iedereen: een ouder met Alzheimer. Hoe zorg je ervoor dat in deze situatie het vermogen van je vader of moeder wordt beschermd?

Dementie is niet te voorkomen en medicatie om Alzheimer te genezen is er evenmin. In dat opzicht hebben we weinig grip op ons leven. Op je vermogen daarentegen kun je wèl invloed hebben; ook als je mentale gezondheid zover is verslechterd dat je niet meer in staat bent om je financiën zelfstandig te beheren. Voorwaarde is wel dat iets wordt geregeld vóór het zover is.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 augustus 2016

België krijgt 50.000 bankgegevens van mogelijke belastingontduikers

De Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen heeft 19 andere Europese landen op de hoogte gebracht van een lijst van meer dan 150.000 bankgegevens die gelinkt kunnen worden aan belastingontduiking. De lijst bevat ook net geen 50.000 Belgische bankgegevens.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 5 augustus 2016

Amerikaans job rapport verrast economen

Het is altijd uitkijken naar de cijfers over de Amerikaanse arbeidsmarkt vermits het een goede indicator is voor de sterkste economie ter wereld. Economen gingen uit van een jobcreatie van ongeveer 185.000 jobs in de maand juli maar dat cijfer verbleekt naast het effectieve extra aantal jobs. De Amerikaanse economie creëerde maar liefst 255.000 nieuwe jobs vorige maand.

De grootste economie ter wereld, die van de Verenigde Staten van Amerika, lijkt een versnelling hoger te schakelen. Vrijdag werd het job rapport gepubliceerd voor de maand juli, hieruit is duidelijk dat de jobcreatie in de V.S. beter presteert dan werd verwacht.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs