Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 7496 tot 7500
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 20 april 2016

Chipfabrikant Intel schrapt wereldwijd 12.000 banen

Intel, de grootste chipfabrikant ter wereld, schrapt tegen midden 2017 wereldwijd 12.000 banen. Dat werd dinsdag bekendgemaakt bij de presentatie van de cijfers over het eerste kwartaal. Bij het bedrijf werken zo'n 107.000 mensen, dus het bedrijf schrapt 11 pct de banen. Waar de banen worden geschrapt en of er ontslagen zullen vallen in België, is nog niet bekend.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 20 april 2016

Stop NU met deze 9 domme dingen en het succes lacht je toe

Wat is succes? Succes is voor iedereen anders, maar succesvol worden heeft voor iedereen opmerkelijk veel gelijkenissen. Earl Nightingale sprak ooit de wijze woorden “We worden waar we over denken”. Hoewel het gemakkelijk is om afgeleid te geraken, kan iedereen succesvol worden als je er maar voldoende in gelooft.

Met de juiste houding en gedachten, kan iedereen bereiken wat hij of zij maar wil. Om te voorkomen dat je afgeleid geraakt, kan je met de volgende zaken maar beter onmiddellijk stoppen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 20 april 2016

5 bizarre feiten over miljardairs

De lijst met rijkste personen ter wereld van Forbes is altijd een interessante lijst. Zo hebben de miljardairs van deze wereld samen een vermogen van bijna $6,5 biljoen of zo’n 1/3 van de Amerikaanse staatsschuld. Maar er zijn nog enkele bizarre feiten die naar boven komen.

De rijkste persoon ter wereld blijft Bill Gates, gevolgd door de Spanjaard Armancio Ortega (van modeketen Zara) en Warren Buffett. Mark Zuckerberg staat nog steeds op de 4e plaats.

Maar deze 5 bizarre feiten wist je waarschijnlijk nog niet.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 20 april 2016

Doet ABN Amro zaken met deze dubieuze diamanthandelaar?

Het imperium van de Israëlische miljardair Beny Steinmetz wankelt door een omkoopaffaire in het Afrikaanse land Guinee. Uit de Panama Papers blijkt dat ABN Amro banden heeft met bedrijven die gelieerd zijn aan Steinmetz’ omstreden firma BSGR. ABN ontkent.

Het ‘El Dorado van ijzererts’, zo wordt het Simandou-gebergte in Guinee ook wel genoemd. Voor zover bekend zit er nergens ter wereld zoveel ijzererts in het gesteente als in de 110 kilometer lange reeks heuvels in het West-Afrikaanse land.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 19 april 2016

‘Grondstofprijzen veren eindelijk op’

De grondstofprijzen hebben de weg omhoog ingeslagen. Dat stelden analisten van ING Wholesale Banking dinsdag.

De prijzen zijn sinds ze in juni 2014 begonnen te dalen in doorsnee ongeveer gehalveerd. Dat kwam onder meer door de vertraging van de wereldeconomie en door overaanbod van sommige grondstoffen. ,,Aan die daling is voorlopig een einde gekomen en de prijzen lopen naar verwachting sterk op”, aldus de ING-kenners.