EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 76 tot 80 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 10 augustus 2018

Trump twittert Turkse lira verder naar beneden

Tijdens een toespraak van de Turkse minister van Financiën meldde Trump de heffingen op staal en aluminium uit Turkije te verdubbelen naar respectievelijk 50 procent en 20 procent. 

Turkije exporteerde in 2017 voor 1 miljard dollar aan staal en 60 miljoen dollar aan aluminium naar de Verenigde Staten. De nieuwe belastingen kosten de Turkse economie dan waarschijnlijk enkele honderden miljoenen dollars. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 augustus 2018

China voert importheffingen in op 16 miljard euro aan Amerikaanse goederen

China heeft opnieuw teruggeslagen in de handelsoorlog met de Verenigde Staten. De Aziaten voeren op 23 augustus importheffingen in op omgerekend 16 miljard euro aan goederen uit de VS.

De heffingen zijn een reactie op importheffingen van 25 procent die de VS aan 279 soorten Chinese goederen oplegt. Ook die hebben een waarde van 16 miljard euro.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 augustus 2018

“De yuan zal sterker worden ten opzichte van de Amerikaanse dollar”

De Chinese yuan, die ondertussen met 5 procent in waarde is gedaald ten opzichte van de Amerikaanse dollar, zal tegen het einde van het jaar opnieuw gaan stabiliseren en kracht winnen tegenover de Amerikaanse dollar. Dat beweert HSBC, de grootste bank van Europa.

De Chinese munteenheid zal naar verwachting evolueren richting een verhouding van 6,7 yuans per Amerikaanse dollar tegen het einde van dit jaar. Dat is een stijging van 2 procent in vergelijking met het huidige niveau, de Chinese economie gaat de komende maanden dus ‘herstellen’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 10 augustus 2018

Goudprijs in Venezolaanse Bolivar gestegen naar 211 miljoen

De goudprijs in Venezolaanse Bolivar is gestegen naar meer dan 211 miljoen. Dat komt uit op een stijging dit jaar van een astronomische 3,1 miljoen procent. Het IMF verwacht dat de inflatie in het Zuid-Amerikaanse land verder zal stijgen naar 1 miljoen. Hyperinflatie in Venezuela is onomkeerbaar. Een paar maanden geleden kreeg je voor 1 euro nog 1 miljoen bolivar. I|nmiddels drie keer zoveel.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 augustus 2018

McDonald’s onthult de MacCoin

Wie de komende weken op vakantie gaat naar de Verenigde Staten, kan de eigenaar worden van de MacCoin. Vandaag – donderdag – zal ’s werelds grootste restaurantketen, McDonald’s, een MacCoin weggeven bij iedere Big Mac die je bestelt. McDonald’s lanceert dit initiatief om de 50e verjaardag van de Big Mac te vieren.

In 14.000 restaurants in de Verenigde Staten krijg je vanaf donderdag 9 augustus een MacCoin per Big Mac die je bestelt. Die MacCoin kan je vanaf vrijdag 10 augustus inruilen voor … een Big Mac.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs