Nieuws / Artikelen met het woord

57591 artikelen gevonden. Artikel 751 tot 755
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 23 augustus 2017

iPhone en iPad maakten Finland af en het land kruipt maar niet uit het dal

De Finse economie is in het tweede kwartaal van dit jaar opnieuw gekrompen. Het bbp ging 0.5% onder de nulgroei, nadat in het eerste kwartaal nog een toename van 1,3% kon worden opgemeten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 23 augustus 2017

Beursblik: Fed en ECB lijken kruit droog te houden tijdens Jackson Hole

De Amerikaanse Federal Reserve en de Europese Centrale Bank zullen tijdens het jaarlijkse symposium voor centrale banken in het Amerikaanse Jackson Hole eind deze week vermoedelijk hun kruit droog houden als het gaat om grote aankondigingen over het monetaire beleid. Dit verwachten economen geraadpleegd door ABM Financial News.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 23 augustus 2017

Zwitsers bouwen langste hangbrug ter wereld

In de Zwitserse Alpen is de langste hangbrug ter wereld ingehuldigd. De voetgangersbrug is het werk van het Zwitserse Swissrope en is 494 meter lang. Op een bepaald punt bengelt ze 85 meter boven de begane grond- vergelijkbaar met de 30ste verdieping van een flatgebouw. De draagkabels wegen dan weer acht ton.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 23 augustus 2017

Duitsland wil niet meer troepen naar Afghanistan te sturen

Duitsland zal niet meteen meer troepen naar Afghanistan sturen om tegemoet te komen aan het verzoek van de Amerikaanse president Donald Trump. Dat zei de Duitse minister van Defensie, Ursula von der Leyen, tijdens haar bezoek aan een haven voor onderzeeërs in het noorden van Duitsland. Ze verwelkomde het besluit van Trump om de missie in Afghanistan voort te zetten, maar voegde eraan toe dat haar land niet vooraan zal staan om een bijdrage te leveren.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 23 augustus 2017

Nieuw staakt-het-vuren bereikt in Oekraine

De president van Oekraïne heeft vandaag met de regeringsleiders van Duitsland, Frankrijk en Rusland overleg gevoerd over een nieuw staakt-het-vuren in Oekraïne. In het telefonische overleg werd een overeenstemming bereikt voor een nieuw staakt-het-vuren in het oostelijke deel van Oekraïne, waar regeringstroepen een gewapende strijd voeren met pro-Russische separatisten.