Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 7501 tot 7505
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 april 2016

Heeft de goud/zilver ratio zijn top bereikt?

Voor beleggers in edelmetaal kan het antwoord op bovenstaande vraag wel eens heel belangrijk zijn. Om in te schatten wat dit juist kan betekenen, gaan we eens kijken naar het verleden op momenten als deze…

Maar dat doen we niet zonder nog even duidelijk te vermelden dat dit artikel verscheen in de nieuwsbrief van goud999. De volgende analyse is volgens ons wel een logisch verhaal, maar het is enkel een informatieve tekst en zeker geen beleggingsadvies! (wij hebben evenmin de beschikking over een “glazen bol”.)

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 19 april 2016

Deze grafiek werkt als een rode lap op een gouden stier!

De goudprijs lijkt zich, na enkele weken van consolidatie, op te maken voor de volgende rit omhoog. Ook goudmijnaandelen geven amper een krimp. Dit was ooit wel anders, zullen vaste lezers van Slim Beleggen nog herinneren.

Hoe anders is deze goudmarkt.

Wij kregen na onze opmerkelijk mailing van dit weekend ook enkele vragen, waar precies de verandering voor goud vandaan komt?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 19 april 2016

Apple recycleert voor €35 miljoen goud uit iPhones

Apple heeft zo’n $200 miljard cash geld op zijn balans staan, maar toch blijft het bedrijf op zoek naar manieren om geld te verdienen. Uit het jaarlijkse milieurapport blijkt dat de technologiereus vorig jaar ongeveer een ton goud recycleerde uit zijn iPhones, iPads en Macs. Dat is een slordige $40 miljoen of €35 miljoen waard.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: dinsdag 19 april 2016

Rusland en China willen handelsplatform voor goud

De centrale banken van Rusland en China willen gezamenlijk een handelsplatform creëren om de goudhandel tussen beide landen te optimaliseren. Zowel China als Rusland spelen een belangrijke rol in de wereldwijde goudmarkt, niet alleen omdat de centrale banken van deze landen verreweg het meeste goud kopen, maar ook omdat beide landen enorme goudmijnsector hebben.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 19 april 2016

Welk land is de grootste bedreiging voor de vrede?

Welk land is de grootste bedreiging voor vrede in de wereld? Die vraag stelde het Amerikaanse onderzoeksbureau Gallup een aantal jaar geleden aan mensen in 68 verschillende landen. Op de eerste plaats komt de Verenigde Staten (24%), gevolgd door Pakistan (8%) en China (6%). Klik voor de wereldkaart met alle resultaten.