EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7501 tot 7505 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 4 augustus 2016

Bill Gross belegt nu ook in goud

In zijn maandelijkse outlook voor de markten schuift de legendarische belegger Bill Gross van Janus Capital goud naar voor. Hij ziet het edel metaal momenteel als één van de meest aantrekkelijke beleggingsmogelijkhede

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 3 augustus 2016

Miljonairs maken 9 keuzes die jij niet maakt

‘Er is geld genoeg in de wereld, er is alleen een tekort aan mensen die groot genoeg denken’, is een bekende uitspraak van self-made miljonair Grant Cardone. Een andere self-made miljonair, Steve Siebold, beaamt dit. ‘Rijk worden kan iedereen, het is een keuze, net zoals gewicht verliezen of een 2e taal leren.’

Iedereen kan rijk worden, maar het begint bij de keuzes die jij maakt. Miljonairs maken dan ook 9 keuzes die jij niet maakt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 3 augustus 2016

Kwart van de Fransen en Duitsers wil geen vrijhandelsovereenkomst met VK

47% van de Duitsers, 44% van de Fransen, 56% van de Finnen, 45% van de Zweden en 46% van de Denen vinden dat Groot-Brittannië na het Brexit-verdict enkel een vrijhandelsovereenkomst met de EU aangeboden mag krijgen indien het vrij verkeer van mensen wordt behouden. Dat blijkt uit een peiling van YouGov. Slechts 9% van de Duitsers, 11% van de Fransen en 9% van de Finnen denken dat dit ook kan wanneer het vrij verkeer van personen wordt ingeperkt. In Zweden (19%) en Denemarken (25%) liggen die cijfers iets hoger.

Een kwart van de Fransen en de Duitsers vinden dat er best helemaal geen vrijhandelsakkoord komt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 3 augustus 2016

De zwakte van de Italiaanse economie in beeld gebracht

Afgelopen vrijdagavond mochten we het stresstestrapport ontvangen over de Europese bankensector. De Europese centrale bank liet door middel van dit rapport weten dat er een aantal grote banken de grootste moeite hebben om het hoofd boven water te houden. Zeker op het moment dat we geconfronteerd zouden worden met een nieuwe crisis, zouden een aantal grote Europese banken kopje onder kunnen gaan.

De oudste bank van Italië, Monte dei Paschi di Siena, voerde de lijst aan met meest zwakke banken van Europa. Deze Italiaanse bank wist nog net voor de publicatie van het stresstestrapport een overeenkomst te bereiken over een nieuwe kapitaalinjectie die er voor moet gaan zorgen dat de bank overeind blijft staan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 3 augustus 2016

Bill Gross: Obligaties risicovol, neem hard assets

Volgens vermogensbeheerder Bill Gross kun je vandaag de dag je geld beter in tastbare zaken stoppen dan in aandelen, obligaties en beleggingsfondsen. Dat schrijft hij in zijn nieuwste column voor vermogensbeheerder Janus Capital. "De obligatiekoersen zijn nu zo hoog dat een kleine stijging van de rente een grote waardedaling tot gevolg heeft."

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs