EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7506 tot 7510 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 22 juli 2016

De uberisering van het terrorisme

De deeleconomie van het terrorisme ‘Er gebeurt iets zeer moderns. We zitten in een deeleconomie van de terreur. Er zijn mensen die zelfstandige terreurondernemers zijn geworden. Wat de Islamitische Staat hen levert is een handleiding: ‘Vergiftig ze, rijd ze omver, gooi ze van een torengebouw, steek ze neer,…’.

Maar boven alles geeft IS hen een formidabel communicatiepodium, dat een kleine criminele idioot die vier Chinezen neersteekt op een trein ergens op het Duitse platteland, in luttele uren op het wereldtoneel zet.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 22 juli 2016

Dit is de reden waarom de EU Erdogan veel zachter aanpakt dan Putin

We zien aan de rand van Europa een nieuwe dictatuur ontstaan. In Turkije wordt de situatie voor tegenstanders van Erdogan alsmaar benauwder. En de Europese Unie laat maar begaan, waarom toch?!

We zien aan de rand van Europa een nieuwe dictatuur ontstaan. In Turkije wordt de situatie voor tegenstanders van Erdogan alsmaar benauwder. En de Europese Unie laat maar begaan, waarom toch?!

In theorie is de EU een project voor meer democratie en vrijheid. De toetredingsgesprekken met de EU zorgden er al voor dat Turkije de doodstraf afschafte in 2004.

Maar in praktijk worden die basisprincipes meteen aan de kant geschoven van zodra er bepaalde belangen van de unie in het gedrang komen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 22 juli 2016

Britse jongeren lijden onder de financiële crisis

De financiële crisis ligt bij de meeste mensen nog vers in het geheugen. Zeker bij de mensen die door de uitbraak van deze rampzalige crisis noodgedwongen waren om hun huis te verkopen. De meeste mensen die te maken hadden met deze situatie, zitten op dit moment nog opgezadeld met een flinke restschuld.

Het ‘Institute for Fiscal Studies’ heeft onlangs een onderzoek uitgevoerd na de werking van de financiële crisis op de Britse bevolking. Daarbij kwam verrassend genoeg naar voren dat de jongere generatie op dit moment te maken heeft met een lager huishoudinkomen dan voor de financiële crisis het geval was.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 22 juli 2016

Bank of America: “Institutionele beleggers verlaten het speelveld”

Het optimisme viert op dit moment hoogtij op Wall Street, want de afgelopen handelsdagen zijn al meerdere nieuwe recordkoersen gevestigd. Als we een blik werpen op de Amerikaanse beurzen dan lijken we even de waan van de dag te vergeten. Want als we ons richten op de harde werkelijkheid dan is er geen reden tot feestvreugde.

Europa wordt op dit moment geteisterd door economische onzekerheid, verdeeldheid en de angst voor terroristische aanslagen. Deze mix van omstandigheden heeft er voor weten te zorgen dat de populistische partijen op de ranglijst zijn gestegen. Ook in Amerika is er sprake van angst nu de Amerikaanse verkiezingen steeds dichterbij komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 21 juli 2016

Goudreserves Rusland stijgen verder

De Russen kocht afgelopen maand weer een flinke hoeveelheid goud op. Inmiddels staan de totale goudreserves op......

Lees verder op The Bullion House
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs