Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 7571 tot 7575
Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 24 maart 2016

Goudprijs zakt naar $1075 volgens Franse bank

De goudprijs zal zakken naar $1075 per troy ounce. De Franse Bank....

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 24 maart 2016

Geldautomaten dreigen leeg te raken, banken vragen om met kaart te betalen

De banken raden aan om tijdens het paasweekend zoveel mogelijk met de kaart te betalen. De kans bestaat immers dat een beperkt aantal bankautomaten leeg komt te staan.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 24 maart 2016

De 10 rijkste miljardairs onder 35

Miljardair worden is al moeilijk, maar miljardair worden voor je 35e is gewoonweg indrukwekkend. Volgens onderstaande infographic kan je best miljardair worden via 2 wegen: miljarden erven van je succesvolle ouders, of deel uitmaken van een waanzinnig succesvolle technologie startup.

Onderstaande lijst is op basis van het netto vermogen van 2015, net als de leeftijd in dat jaar:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 24 maart 2016

Man die 14 jaar geleden een crash in 2016 voorspelde, zegt dat het ieder moment kan gebeuren

14 jaar geleden voorspelde auteur van ‘Rich Dad Poor Dad’ Robert Kiyosaki dat de Amerikaanse aandelenmarkt in 2016 zou crashen. Dit was geen gok maar een kwestie van enkele wiskundige zekerheden. En hij zou wel eens gelijk kunnen krijgen nu alle puzzelstukken mooi op zijn plaats vallen, zegt hij zelf.

Robert Kiyosaki berekende dat in 2016 de eerste golf baby boomers 70 jaar wordt. Bij wet zijn ze in de Verenigde Staten verplicht om kapitaal op te nemen uit hun pensioenfonds. Dit zorgt voor immense verkoopdruk op de markt. China en de Federal Reserve zorgen ervoor dat het plaatje compleet is.

Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 24 maart 2016

NAVO vindt dat Nederland meer uit moet geven aan Defensie

De NAVO vindt dat Nederland te weinig uitgeeft aan Defensie. Ook moet de gereedheid van de krijgsmacht worden verbeterd.

Dat staat in de NATO Defence Planning Capability, heeft minister Jeanine Hennis van Defensie donderdag aan de Kamer laten weten. Het is voor het eerst dat het document met de Kamer wordt gedeeld.

“De NAVO concludeert dat Nederland zich onvoldoende inzet om de krijgsmacht aan de veranderde veiligheidsomgeving aan te passen”, schrijft de bewindsvrouw. Het bondgenootschap is “bezorgd” over de Nederlandse Defensiebegroting.