Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 7576 tot 7580
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 14 april 2016

In Nederland kan je straks betalen met... Johan Cruijff

Als familie en rechthebbenden akkoord gaan, zal de Koninklijke Nederlandse Munt een heus Johan Cruijff-muntstuk van vijf euro in het leven roepen. Dat vertelde commercieel directeur René van Dijk gisteravond in Langs de Lijn en Omstreken.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 14 april 2016

'Latijns-Amerikaanse bedrijven gebruiken Nederland voor wegvloeien geld'

In Latijns-Amerika gevestigde bedrijven laten jaarlijks via Nederland miljoenen dollars wegstromen, waarmee ze mogelijk belasting ontwijken of ontduiken.

De Nederlandse route blijkt vooral populair onder rijke Ecuadoranen en Mexicanen, schrijven Trouw en Het Financieele Dagblad (FD) donderdag op basis van de Panama Papers.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 14 april 2016

'Bedrijven VS verbergen 1.300 miljard dollar in belastingparadijzen'

De vijftig grootste Amerikaanse bedrijven verbergen meer dan 1.300 miljard dollar (bijna 1.141 miljard euro) in belastingparadijzen, meldt Oxfam Novib donderdag.

Onder meer Pfizer, Goldman Sachs, Dow Chemical, American Express, Apple, Boeing, Morgan Stanley, Walmart, Walt Disney en IBM vallen onder de groep onderzochte bedrijven. De vijftig ondernemingen hebben samen meer dan zestienhonderd dochterbedrijven in belastingparadijzen. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 14 april 2016

10 Tips hoe rijke mensen nog rijker worden

Het werd op onze blog al meermaals aangehaald dat rijke mensen een andere manier van denken hebben. Dit zorgt ervoor dat ze veel meer geld hebben dan de rest. Maar dit zorgt er ook voor dat ze steeds rijker worden waardoor de kloof met de middenklasse alleen maar groter wordt.

De unieke manier van denken is ook van toepassing op de financiële situatie van de miljonairs. Ze werden er niet alleen rijk mee, ze worden ook nog steeds rijker. Dit zijn enkele tips om in de voetsporen te treden van de rijke mensen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 14 april 2016

Dit is hoe cash geld onopgemerkt uitsterft

Je leest er niets over in de gewone media, maar stap voor stap evolueren we wereldwijd naar een financieel systeem waarbij cash geld niet meer bestaat en overheden alles kunnen doen wat ze maar willen met jouw digitaal geld. Wie denkt dat zijn geld veilig is op een rekening, denkt beter eens goed na over onderstaande evolutie.

JP Morgan Chase beperkt cash transactie uit betaalautomaten (pinnen) tot $1.000 per dag. Dit lijkt nog veel, maar de maatregel kwam er nadat ze cash transacties waarnamen tot $20.000 per dag. Mogelijk volgen er binnenkort nog banken, aldus CR.