EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
24
kliks
20
kliks
14
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7581 tot 7585 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 28 juli 2016

Werkloosheid op laagste niveau in vijftien jaar: "Economische motor slaat aan"

Het aantal werklozen is in juni met 8,9 procent gedaald op jaarbasis naar 373.410 werklozen, of het laagste cijfer sinds oktober 2001. Dat blijkt uit cijfers die de RVA vandaag heeft vrijgegeven. "De economische motor in België slaat aan", reageert minister van Werk Kris Peeters (CD&V).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 28 juli 2016

Dit is de rijkste man ooit leefde

Vind je Bill Gates en Warren Buffet rijk? Vergeet die hele Forbes lijst van miljardairs toch. Want zij zijn klein bier vergeleken met de rijkste man die ooit leefde: koning Musa Keita van het Westafrikaanse koninkrijk Mali.

Vind je Bill Gates en Warren Buffet rijk? Vergeet die hele Forbes lijst van miljardairs toch. Want zij zijn klein bier vergeleken met de rijkste man die ooit leefde: koning Musa Keita van het Westafrikaanse koninkrijk Mali.

Volgens Forbes is Bill Gates met z’n 67 miljard dollar de rijkste man op aarde, op de voet gevolgd door Zara-baas Amancio Ortega (67 miljard) en Warren Buffet (60 miljard). Is dat veel? Niet vergeleken met het privé-vermogen van de rijkste man die ooit leefde. Namelijk de Malinese koning Musa Keita I (1280 – 1337). Hoewel waardering van geld en goederen over tijd heel ingewikkeld is, wordt Keita’s vermogen geschat op om en nabij de 400 miljard dollar, zo schrijft de website Barron’s. Dat is meer dan de vermogens van de 7 rijkste mensen op aarde bij elkaar opgeteld. Eat that guys!

Musa Keita was de koning van het Westafrikaanse Koninkrijk Mail. Zijn rijkdom vergaarde hij door Mali’s strategische ligging op de kruispunten van alle karavaanroutes in West-Afrika, en door de winning van goud en zout, destijds de belangrijkste grondstoffen in middeleeuws Afrika.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 28 juli 2016

China opnieuw grootste goudproducent ter wereld

China was in 2015 voor het negende jaar op rij de grootste goudproducent ter wereld, zo blijkt uit een nieuw rapport dat deze week door de China Gold Association werd vrijgegeven. De Chinese goudmijnsector wist vorig jaar 450 ton goud uit de grond te halen, wat gelijk staat aan 14% van de wereldwijde goudproductie.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: donderdag 28 juli 2016

Palestijnen willen Groot-Brittannië aanklagen voor oprichting Israël

De Palestijnse Autoriteit heeft de intentie om Groot-Brittannië aan te klagen voor de Balfour Declaratie, die mee geleid heeft tot de oprichting van Israël.

De Palestijnse Autoriteit heeft de intentie om Groot-Brittannië aan te klagen voor de Balfour Declaratie, die mee geleid heeft tot de oprichting van Israël.

De declaratie was een brief die bijna honderd jaar geleden door Arthur Balfour, toenmalig Brits minister van buitenlandse zaken, was gestuurd aan Walter Rothschild, leider van de Joodse gemeenschap in Groot-Brittannië.

In dat schrijven vertolkte Balfour de steun van de Britse regering voor de oprichting van een nationale thuisbasis voor het Joodse volk in Palestina. Volgens de Palestijnse leiders is de declaratie echter een historische misdaad van de Britten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 28 juli 2016

Deutsche Bank: “Helikoptergeld kan beurskoersen laten exploderen”

Volgens de analisten van Deutsche Bank zou helikoptergeld een positieve uitwerking kunnen gaan hebben op de Europese beurskoersen. De afgelopen maanden is er veelvuldig gesproken over het eventueel introduceren van dit beruchte geldsysteem, en sinds de Brexit zijn deze geluiden alleen nog maar verder toegenomen.

In een wekelijkse analyse over de Europese aandelenmarkten laat analist Sebastian Raedler, van Deutsche Bank, weten dat de centrale banken door middel van dit helikoptergeld de economie zouden kunnen gaan ondersteunen en daarmee ook uiteindelijk de beurskoersen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs