EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
56
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7586 tot 7590 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 1 augustus 2016

Erdogan gaat nu ook Turkse bedrijfswereld ‘zuiveren’

In Turkije hebben de afrekeningen van president Recep Tayyip Erdogan na de mislukte staatsgreep van half juli een nieuw terrein betreden.

In Turkije hebben de afrekeningen van president Recep Tayyip Erdogan na de mislukte staatsgreep van half juli een nieuw terrein betreden.

Terwijl eerder de magistratuur, de politie, het leger, de media, de topadministratie en de academische wereld eerder al het toneel van vergelding werden, heeft Erdogan nu ook de bedrijfswereld in het vizier genomen.

In opdracht van de Turkse president werd een aanhoudingsmandaat uitgevaardigd tegen meerdere leidinggevenden van de familiale holding Boydak. Volgens Erdogan ondersteunt Boydak de beweging van zijn aartsvijand Gülen, die door de president ervan beticht wordt de leidende kracht achter de staatsgreep te zijn geweest.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 1 augustus 2016

Uber investeert half miljard in alternatief voor Google Maps

Uber Technologies is van plan 500 miljoen dollar uit te trekken voor een wereldwijd project met betrekking tot navigatiekaarten. Volgens de Financial Times wil het bedrijf minder afhankelijk worden van Google Maps. Ook wil het daarmee de weg plaveien voor zelfrijdende auto's.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 1 augustus 2016

127.000 werknemers verdienen 100 euro per maand

In Griekenland worden op dit ogenblik 126.956 werknemers geteld die een bruto maandloon van minder dan 100 euro ontvangen. Dat blijkt uit cijfers uit een rapport over de loonkloof in het land tijdens de eerste helft van dit decennium dat door het Griekse ministerie van arbeid aan een commissie van experts is gestuurd.

Er wordt gewag gemaakt van een nieuwe klasse van arme Grieken, die moeten proberen rond te komen met een salaris dat ver onder de werkloosheidsuitkering van 360 euro blijft. Ongeveer 1,15 procent van de totale Griekse bevolking zou tot deze categorie van nieuwe armen moeten worden gerekend.

Daarnaast blijken ook nog 343.760 werknemers een maandsalaris tussen 100 euro en 400 euro te ontvangen. Meestal gaat het vaak om tijdelijke werkkrachten of medewerkers die in verschillende shifts enkele uren per week arbeid hebben. Het gemiddelde loon voor deeltijdse arbeid bedraagt in Griekenland tussen 400 euro en 420 euro per maand.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 1 augustus 2016

Nederlandse industrie trekt zich niks aan van Brexit: sterkste groei in vier maanden

De bedrijvigheid in de Nederlandse industrie heeft in juli de sterkste groei laten zien in vier maanden. Dat blijkt uit cijfers die de Nederlandse Vereniging van Inkoopmanagers (Nevi) maandag bekendmaakte.

De bedrijvigheid in de Nederlandse industrie heeft in juli de sterkste groei laten zien in vier maanden. Dat blijkt uit cijfers die de Nederlandse Vereniging van Inkoopmanagers (Nevi) maandag bekendmaakte.

De inkoopmanagersindex die de bedrijvigheid weerspiegelt, klom naar een niveau van 53,2, van 52 in juni. Een stand boven de 50 duidt op groei, daaronder op krimp.

Met name de exportorders zaten flink in de lift, terwijl het personeelsbestand het hoogste niveau sinds december vorig jaar bereikte. De inkoopactiviteiten stegen het sterkst in een jaar.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 1 augustus 2016

Klimaatopwarming kost wereldeconomie de komende jaren reeds biljoenen dollars

Een rapport van de Verenigde Naties welke onlangs uitgebracht werd toont voor het eerst aan wat de kost zal zijn van de wereldwijde klimaatopwarming op het gebied van arbeidskosten en arbeidsproductiviteit. Een gegeven welke vaak niet meegerekend wordt in het algemene kostenplaatje.

De stijgende temperaturen die veroorzaakt worden door de klimaatopwarming kan de globale economie niet minder dan 2 biljoen USD kosten tegen 2030.. Zoals zo vaak komt dit bijna voornamelijk ten koste van de armere landen die ook zwaarder getroffen worden door zwaardere klimaatrampen (stormen, hittegolven, etc…).

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs