EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
29
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7586 tot 7590
Geplaatst op: dinsdag 7 juni 2016

7 redenen om een buitenlandse bankrekening te openen

Je kan je misschien afvragen waarvoor je een buitenlandse bankrekening nodig hebt. Het antwoord is zo simpel als de vraag: een heleboel voordelen, vooral als er een nieuwe globale crisis uitbreekt.

Dit zijn 7 redenen waarom je beter ook een bankrekening in het buitenland hebt:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 7 juni 2016

Noorwegen bant diesel en benzinewagens vanaf 2025. Of toch niet?

In Noorwegen heeft een politieke meerderheid een akkoord over een plan om de verkoop van auto’s met een brandstofmotor – zowel diesel als benzine – tegen het midden van volgend decennium te verbieden. Dat hebben een aantal bronnen tegen de Noorse zakenkrant Dagens Naeringsliv gezegd.

Het bestaan van het plan is inmiddels bevestigd door de woordvoerders van een aantal linkse partijen. Vertegenwoordigers van de rechts-conservatieve Vooruitgangspartij hebben echter ontkend dat al een definitieve overeenkomst is gesloten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 7 juni 2016

7 ouderwetse maar heel efficiënte manieren om geld te sparen

Het is de dag van vandaag ontzettend gemakkelijk om geld te sparen. Je zet een automatische opdracht of installeert een of andere app. Maar er zijn ook enkele ouderwetse spaargewoontes die je ook aan een aardige cent kunnen helpen, en het maakt alles veel leuker omdat je er persoonlijk bij betrokken geraakt.

Probeer een van deze gewoontes eens uit en laat ons weten hoe jij het ervaart. Deze 7 ouderwetse maar geniale en efficiënte gewoontes kunnen jou wel eens meer geld opbrengen dan je ooit zou durven dromen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 juni 2016

De 5 signalen dat het einde van het kapitalisme nabij is

Om te zien hoe groot de waanzin is in obligatieland, moet je niet verder kijken dan onderstaande tabel. Zwitserland leent 20 jaar lang aan een negatieve rentevoet. Italië, dé tikkende tijdbom in Europa, leent 3 jaar lang aan een negatieve rentevoet, … en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het einde is nabij en dit zijn de 5 signalen die dat bevestigen.

De val van het westerse kapitalisme zal plots en chaotisch gebeuren, maar wie kijkt, zal zien dat het er al lang zit aan te komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 juni 2016

Proxy war tussen Arabieren en Perzen bereikt een nieuw hoogtepunt

Saoedi-Arabië heeft Iran de oorlog verklaard! Althans economisch.

Saoedi-Arabië heeft Iran de oorlog verklaard! Althans economisch.

Sinds dit jaar wordt er opnieuw Iraanse olie verhandeld op de internationale markten. Iran is goed voor een productie van zo’n 2 miljoen vaten per dag.

Door de gebrekkige infrastructuur, en het feit dat Iran weinig tot geen handelsconnecties in het Oosten of Westen heeft, produceert Iran relatief duur in vergelijking met de andere OPEC-landen.

Ook de Saoedi’s weten dat.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs