Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 7631 tot 7635
Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 10 april 2016

Duitse politici roepen op om meer te doen tegen belastingontduiking

Duitse politici hebben de Britse premier David Cameron opgeroepen om samen met de EU meer te doen tegen belastingontduiking, onder meer via de Britse Maagdeneilanden.  

"We zullen alleen overtuigend kunnen zijn op internationaal niveau als we als EU gezamenlijk meer doen om aan de regels te voldoen”, zei de Duitse conservatief Ralph Brinkhaus in de Duitse krant Welt am Sonntag. “Voor mij hoort Groot-Brittannië en diens overzeese territorium daar ook bij."

Ook sociaaldemocraat Carsten Schneider riep de Britse voorman op om actie te ondernemen in het licht van de onthullingen uit de zogenoemde Panama Papers.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 9 april 2016

Het angstaanjagende verband tussen Deutsche Bank en Lehman

De meeste mensen onder ons zullen zich nog wel de val van Lehman Brothers kunnen herinneren. Het faillissement van deze Amerikaanse zakenbank, in het jaar 2008, kunnen we als startsein nemen van de definitieve uitbraak van de financiële crisis.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 9 april 2016

Een vrouw vroeg een jonge miljonair hoe hij zo rijk geworden is. Dit is zijn verrassend antwoord.

Julia La Roche vroeg aan een jonge miljonair hoe hij omgaat met zijn geld. Hoe komt het dat deze persoon op jonge leeftijd al miljonair is? Wat is zijn geheim, welk personal finance advies kan hij geven?

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 9 april 2016

Goudreserves China groeien verder

China heeft afgelopen maand de goudreserves verder uitgebreid. De centrale bank van China kocht.....

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 9 april 2016

Elke dag 5 Vlamingen betrapt op sjoemelen: Die villa? Vergeten aangeven meneer...

Elke dag betrapt een belastingcontroleur vijf Vlamingen die 'vergeten' zijn om verbouwingen te melden aan de fiscus of op hun 'braakliggende' grond toch een riante villa hebben neergepoot. Wie gevat wordt, riskeert vijf jaar achterstallige voorheffing ineens te moeten ophoesten.