EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7671 tot 7675 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 5 augustus 2016

De 7 beste films over geld en Wall Street

Pak de popcorn en zet je voor je tv voor een serie geweldige films over geld en Wall Street. ‘The Big Short’ kreeg bijvoorbeeld 5 Oscar nominaties dit jaar en trad zo in de voetsporen van andere films als “Wall Street’, “The Wolf of Wall Street” en “Margin Call”.

Dit zijn 7 van de beste films over geld en Wall Street, voor diegene die eens een weekendje willen relaxen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 5 augustus 2016

Droefsnoeten

Een verlaging van de rente naar 0,25 procent en drie stimuleringspakketten van totaal 200 miljard euro. De Bank of England (BoE) nam gisteren draconische maatregelen om de economische schade te repareren na de uitslag van het Brexit-referendum.

Maar het heeft allemaal geen zin, oordeelt economiecommentator Kees de Kort. ‘Wat een droefsnoeten. Het is echt ongelooflijk. Het gaat natuurlijk helemaal niets uitmaken. Alle centrale bankiers maken dezelfde fout.’

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 augustus 2016

Goudprijs stijgt door falend monetair beleid

De stijging van de goudprijs is voor een belangrijk deel toe te schrijven aan het verlies van vertrouwen in het monetaire beleid van centrale banken en in staatsobligaties. Dat schrijft de World Gold Council in een nieuw rapport dat eerder deze week werd vrijgegeven. Door de extreem lage rente moeten beleggers meer risico's nemen om rendement te maken, risico's die ze proberen af te dekken door een groter gedeelte van hun vermogen in goud te bewaren.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: vrijdag 5 augustus 2016

Rusland leent euros aan Iran

Rusland leent een bedrag van €2,2 miljard aan Iran voor de bouw van een nieuwe energiecentrale en voor de aanleg van bovenleidingen voor een spoorlijn in het noordoosten van Iran. Deze lening onderstreept de nauwe economische banden tussen beide landen. Opvallend is ook dat de lening niet in Russische roebels, maar in euro’s verstrekt wordt.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 5 augustus 2016

Zie hier hoe de crisis in Nederland het gemiddelde vermogen heeft aangetast

[...]

Het gemiddelde vermogen van Nederlandse huishoudens is tussen 2008 en 2014 meer dan gehalveerd van 47.000 tot 19.000 euro. Naast de daling van de huizenprijzen kwam dat ook door de toegenomen werkloosheid en een afname van spaargeld en beleggingen.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs