Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 7676 tot 7680
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 17 maart 2016

Als je nu geen zilver koopt, zal je er altijd spijt van hebben

Zilver is een van de meest ondergewaardeerde activa die er zijn. Toch tast nog steeds 99% van de beleggers in het donker. Maar zoals dat altijd gaat op de financiële markten: hoe langer de onderwaardering duurt, hoe sterker de opwaartse beweging eens de markt het nieuwe speeltje ontdekt. Als je nu geen zilver koopt, ga je daar altijd spijt van hebben.

Het probleem bij zilver is dat er veel te veel papieren zilver op de markt aanwezig is tegenover het fysieke edelmetaal. Met andere woorden, er zijn veel te veel schulden vermomd als zilver maar er zijn maar weinige beleggers die echt een waardevol object in handen hebben.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 17 maart 2016

Self-made miljardair geeft advies aan jonge ondernemers

Jonge ondernemers dromen van een carrière als die van Kevin Plank, de man die sportmerk Under Armour uit de grond stampte en nu door het leven gaat als multimiljardair. De topondernemer heeft een belangrijke tip voor alle jonge ondernemers die zich in een avontuur storten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 17 maart 2016

De sleutel achter het succes van Richard Branson en andere miljonairs

Veel mensen hebben de illusie dat iedere succesvolle miljonair van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat werkt en dat 7/7. Maar het geheim van een succesvolle miljonair ligt niet aan de werkuren, maar vooral aan de productiviteit van deze werkuren.

Richard Branson, Tony Robbins en nog enkele andere succesvolle miljonairs leren je hun tips & tricks:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 17 maart 2016

Zwitserland wil banken verbieden geld te creëren uit het niets

Steeds meer mensen beginnen zich af te zetten tegenover het huidige systeem van bankieren. IJsland en Ierland gooien de verantwoordelijken voor de financiële crisis in de gevangenis. Maar in Zwitserland gaan ze nog een stap verder, daar willen ze een referendum organiseren zodat de banken geen geld meer kunnen creëren uit het niets.

Fractioneel bankieren wil eigenlijk zeggen dat je meer geld uitleent dan je hebt omdat je ervan uit gaat dat niet iedereen zijn geld op hetzelfde moment komt opvragen. Banken creëren zo dus geld dat er eigenlijk niet is. En daar willen de Zwitsers een stokje voor steken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 17 maart 2016

Maak van €25.000 binnen enkele jaren meer dan €500.000

De uitgestelde renteverhoging van de Federal Reserve kwam niet als een verrassing. Wat wel als een verrassing kwam was de bijgestelde verwachting tot het aantal renteverhogingen in 2016 van 4 naar 2. Goud en zilver stegen 2,5% en goudmijnaandelen explodeerden opnieuw. De Federal Reserve staat met de rug tegen de muur. Goud en zilver zetten hun stevige opmars verder. Maar goudmijnaandelen stelen pas echt de show.

De goudprijs moet nog steeds de barrière nemen van $1.287 om terug het opwaartse traject te kiezen na een consolidatieperiode. Maar gisteren werd in ieder geval in 1 dag de helft van het verlies in de consolidatieperiode goedgemaakt. Dat belooft voor de toekomst. Als de goudprijs pas echt explodeert, kunnen goudmijnaandelen 100-en tot 1.000-en procenten stijgen, zegt expert Doug Casey.