Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 7691 tot 7695
Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 8 april 2016

ACTIE: Gratis kaartjes voor theatervoorstelling De Verleiders

De theaterhit van het afgelopen seizoen, 'De Verleiders: Door de Bank genomen', komt terug en u kunt daar bij zijn! Na tal van uitverkochte voorstellingen en lovende recensies staan De Verleiders in juli 2016 opnieuw op het podium in Carré. Heeft u de voorstelling door de Bank genomen gemist? Dan is dit uw kans om er alsnog bij te zijn!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 8 april 2016

Geld verdienen op een hypothecaire lening?!

De rentetarieven staan historisch laag door het soepele monetaire beleid van de Europese Centrale Bank, niet bepaald het moment om massaal veel geld op de spaarrekening te laten staan. Maar voor zij die een woonkrediet hebben afgesloten of willen afsluiten, is het nu of nooit. Enkele klanten van BNP Parisbas Fortis en ING worden zelfs betaald voor hun hypothecaire lening.

U leest het goed, betaald worden om geld te lenen… wie had dat ooit durven denken. Het scenario is vrij uitzonderlijk en is dan ook maar van toepassing op een handjevol klanten van de twee Belgische grootbanken BNP Parisbas Fortis en ING.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 8 april 2016

Productie industrie op hoogste niveau in vier jaar

De productie van de Nederlandse industrie is in februari gestegen naar het hoogste niveau in vier jaar. Dat meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vrijdag.

De industriële productie lag in februari 1,7 procent hoger dan een jaar eerder. Daarbij produceerden vooral de transportmiddelen- en de elektrische-apparatenindustrie aanzienlijk meer.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 7 april 2016

Bankiers IJsland nu al uit de gevangenis

Drie IJslandse bankiers die in 2015 veroordeeld werden tot een gevangenisstraf zijn vandaag alweer vrijgelaten, zo schrijft de Iceland Monitor. Het gaat om de bankiers Magnús Guðmundsson, Ólafur Ólafsson and Sigurður Einarsson van de Kaupthing Bank, die tijdens de financiële crisis in 2008 genationaliseerd werd.

Bron: Cassandraclub
Geplaatst: donderdag 7 april 2016

Je eigen voedsel verbouwen is als je eigen geld drukken

In het Amerikaanse Los Angeles is veel braakliggend terrein. En in sommige wijken in Los Angeles is vers, gezond voedsel moeilijk te krijgen en duur.

Ron Finley begon in South-Central, een beruchte achterstandswijk in Los Angeles, kleine stukjes braakliggend terrein te beplanten met voedselgewassen. Hieronder zijn verhaal.

Het is een mooi verhaal en een groot succes.