EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7691 tot 7695 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 26 juli 2016

‘Als de macht niet terug bij het volk komt te liggen, wacht ons enkel achteruitgang’

Ondanks de onvolmaaktheid van referenda moet de politieke beslissingsmacht terug bij het volk worden gelegd, anders mogen we onze democratische idealen voor goed opbergen, schrijft auteur Emmanuel-Juste Duits op het Franse debatforum Causeur (‘Populisme, noch geregeerd worden door experts‘) :

“De EU bevindt zich op een kruispunt: of het gaat gewoon verder met de macht af te nemen van de mensen en die bij experts te leggen die weten hoe zich een weg te banen binnen de steeds complexere en ondoorzichtige structuren, of men legt de beslissingsneming opnieuw bij het volk van Europa door middel van nieuwe mechanismen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 25 juli 2016

Dit doet inflatie met honderd gulden

Vandaag was de laatste dag dat u het bankbiljet van honderd gulden met het portret van Michiel de Ruyter kon omwisselen bij de Nederlandsche Bank. Het briefje heeft door inflatie nog maar een kwart van de koopkracht van 1970. Uitgedrukt in grammen goud verloor het biljet zelfs 95% van haar waarde.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 25 juli 2016

Wat is het effect van Trump op de goudprijs?

De meeste beleggers genieten op dit moment van de zomerrust die heerst op de beursvloeren. De afgelopen handelsweken zijn de meeste indices in waarde gestegen en als gevolg daarvan is het vertrouwen in de toekomst toegenomen.

Wat de beleggers op dit moment echter niet moeten vergeten, is dat de Amerikaanse verkiezingen voor de deur staan. In november zal bekend worden wie de nieuwe president van Amerika gaat worden en deze beslissing kan grote gevolgen gaan hebben voor de groei van de Amerikaanse economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 25 juli 2016

Kleinere steden bepalend voor wereldwijde economische groei

De groei van het wereldwijde bruto binnenlandse product zal het volgende decennium in belangrijke mate worden gedragen door kleinere steden in opkomende markten.

De groei van het wereldwijde bruto binnenlandse product zal het volgende decennium in belangrijke mate worden gedragen door kleinere steden in opkomende markten.

Dat is de conclusie van een onderzoek van het bureau Ogilvy & Mather in twaalf opkomende landen, die het voorbije jaar 82 procent van de wereldwijde economische groei vertegenwoordigden.

Opgemerkt wordt dat de toenemende verstedelijking de bestedingen van de consument stimuleert. Er wordt aan toegevoegd dat de meeste snelgroeiende markten – vooral in de regio Azië – worden gekenmerkt door een massale migratie naar de stedelijke agglomeraties, waar de nieuwe middenklasse interessante banen hoopt te kunnen vinden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 25 juli 2016

Heeft goud zijn glans als veilige haven verloren?

Wat analist en financieel journalist Mark Hulbert betreft is goud niet de gedroomde veilige haven voor beleggers schrijft hij in een opinistuk in USA Today.

Goud wordt ook wel eens “gestold angstzweet” genoemd. Beleggers die tumult op de financiële markten verwachten, vluchten vaak in goud. Het edelmetaal heeft dan ook niet voor niets een ijzersterke reputatie als veilige haven.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs