Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 771 tot 775
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: donderdag 24 augustus 2017

Saoedi-Arabie overweegt in Chinese yuan te lenen

Saoedi-Arabië overweegt gedeeltelijk in Chinese yuan geld te lenen op de kapitaalmarkt, zo maakte een hooggeplaatste overheidsfunctionaris van het land donderdag bekend. Door de relatief lage olieprijs moet Saoedi-Arabië voor het eerst in lange tijd weer obligaties uitgeven, die tot op heden allemaal in Amerikaanse dollars genoteerd staan.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 24 augustus 2017

Een cryptomunt voor wie de boot hebben gemist

Deze cryptomunt kan op enkele maanden tijd 100 maal zijn huidige waarde overstijgen. Deze gestorven altcoin krijgt een volledig nieuwe blockchain met de meest moderne features.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 24 augustus 2017

Big Brother is sensing

Barclays heeft een nieuwe manier gevonden om in de gaten te houden of een bankier wel aan zijn bureau zit: hittesensoren.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: donderdag 24 augustus 2017

Segwit is actief! Maar wat is het eigenlijk en wat maakt het mogelijk?

Segwit is actief! maar wat is het eigenlijk en wat maakt het mogelijk? Vandaag 24 augustus 2017 was het dan eindelijk zover. Na vele jaren van discussie en strijd werd segregated witness (we zullen het voor het gemak segwit noemen) eindelijk actief op het Bitcoin netwerk. De eerste segwit Bitcoin-transacties zijn inmiddels gedaan en heuse segwit-feestjes werden gehouden door blije Bitcoin enthousiastelingen. Maar nu rijst misschien de vraag: wat is segwit eigenlijk en wat maakt het mogelijk voor Bitcoin?

Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 24 augustus 2017

Niemand luistert naar de kakofonie in Washington

De consumenten, de beurs. Niemand in de Verenigde Staten trekt zich iets aan van Donald Trump. ‘Ook de ondernemers niet. De inkoopcijfers zijn serieus veel beter dan een paar maanden geleden. Kortom: het publiek, de bedrijven, de beleggers, hebben allemaal vertrouwen in de toekomst.’