Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 771 tot 775
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zaterdag 22 juli 2017

Australie exporteert recordhoeveelheid goud naar China

Australië heeft in de eerste kwartaal van dit jaar een recordhoeveelheid van 57,4 ton goud naar China geëxporteerd, zo blijkt uit de laatste cijfers van de Australische regering. Vergeleken met de 37,2 ton goud die Australië dezelfde periode vorig jaar exporteerde is dat een toename van 54%. Kijken we naar de cijfers over een langere termijn, dan zien we dat de export van goud naar China in korte tijd explosief is toegenomen van een paar ton naar enkele tientallen tonnen.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 21 juli 2017

Rusland voegt bijna 10 ton aan goudreserve toe

De centrale bank van Rusland heeft in juni opnieuw goud aan haar reserves toegevoegd. Met de aankoop van 300.000 troy ounce (9,33 ton) breidt het land haar totale goudvoorraad uit tot bijna 1.717 ton, goed voor een zesde plaats op de ranglijst van landen met de grootste goudvoorraden. Sinds het begin van dit jaar heeft Rusland al meer dan honderd ton van het edelmetaal aan haar reserves toegevoegd.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: donderdag 20 juli 2017

Trump stopt bewapening rebellen in Syrie

De Amerikaanse president Trump heeft de CIA opdracht gegeven om te stoppen met de bewapening van rebellen die tegen Assad vechten. Met dit besluit rekent Trump af met het buitenlandse beleid van de Obama regering, die in 2013 begon met de bewapening van zogeheten ‘gematigde rebellen’.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 20 juli 2017

LIVE: Rentebesluit ECB om 14:30

De ECB maakt vanmiddag om 14:00 haar rentebesluit bekend en zal een half uur later een toelichting geven tijdens de persconferentie. De financiële markten hopen dat ECB-president Draghi meer duidelijkheid zal geven over de afbouw van het stimuleringsprogramma.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 20 juli 2017

Bernie Madoff veroorzaakte veel meer schade dan gedacht

De malafide praktijken van de Amerikaanse investeerder Bernie Madoff hebben meer dan tienduizend beleggers de voorbije twee decennia miljarden dollar gekost, maar de impact van de fraude reikt uiteindelijk veel verder dan de directe slachtoffers.