Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 7726 tot 7730
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 6 april 2016

Het slechtste jaar voor de bankensector sinds 2008?

Het eerste kwartaal zijn we overspoeld met slechte berichten over de bankensector. Zakenbanken als Deutsche Bank en Credit Suisse wisten daarbij in negatieve zin op te vallen. Zo liet Credit Suisse onlangs nog weten dat het dit jaar rekent op een halvering van de operationele winst.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 6 april 2016

Morgen geen vluchten van en naar Griekenland door staking

Door een staking van de Griekse luchtverkeersleiders zullen er morgen geen vluchten van en naar Griekenland zijn. Dat maakte de vakbond van de luchtverkeersleiders vandaag bekend in Athene.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 6 april 2016

Negatieve rente voor Frankensteinhypotheek

Verschillende landen profiteren al van een negatieve rente als ze geld lenen, maar nu komt dat voordeeltje ook bij de huizenbezitter terecht. Een klant van Staalbankiers met een hypotheek van omgerekend €300.000 in Zwitserse franken merkte dat het voordeel van de negatieve rente niet aan hem werd doorberekend.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 6 april 2016

‘Kabinet zet Koninklijke Munt in de etalage’

Het Rijk wil de Koninklijke Nederlandse Munt (KNM) in Utrecht verkopen. Dat is de beste optie, zou het ministerie concluderen

Een woordvoerster van staatssecretaris Eric Wiebes van Financiën kan het bericht niet bevestigen: “Een besluit moet nog worden genomen.” Ze verwacht dat binnenkort. De KNM slaat sinds 1807 de Nederlandse munten en is in 1994 verzelfstandigd.

Het ministerie buigt zich over de toekomst van KNM wegens de financiële problemen bij de onderneming, die sinds vorige zomer onder verscherpt toezicht staat van het ministerie. Het staatsbedrijf heeft grote schulden en wordt overeind gehouden door Financiën, dat nog 18,8 miljoen euro tegoed heeft van de onderneming in Utrecht waar zo’n 130 mensen werken.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 6 april 2016

Openbazaar: de eerste globale decentrale marktplaats is klaar voor gebruik!

Het kon even duren maar nu is het dan eindelijk zover, openbazaar is live. Openbazaar is een globale decentrale peer-to-peer marktplaats zonder tarieven en restricties. En wat helemaal mooi is, je kan er ook met Bitcoin betalen. Of Openbazaar de hooggespannen verwachtingen waar gaat maken, we gaan het meemaken. Meedoen is in ieder geval simpel, gewoon de openbazaar client downloaden vanaf de site en je kan aan de slag!