EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7731 tot 7735
Geplaatst op: woensdag 25 mei 2016

Japanse bende kraakt 1.400 geldautomaten op 2 uur tijd

Een Japanse gangsterbende is erin geslaagd in amper twee uur en dertig minuten bij 1.400 geldautomaten het maximaal toegelaten bedrag af te halen, meldt het Kyodo-nieuwsagentschap. Dat deed het met valse kredietkaarten waarvan de data gestolen was in een Zuid-Afrikaanse bank. De Japanse politie hoopt nu met camerabeelden handlangers van de bende op het spoor te komen. Meer dan 100 bendeleden moeten bij de massadiefstal betrokken geweest zijn, zegt de Japanse politie. De kraak vond plaats op 15 mei en trof geldautomaten in Tokyo en 16 andere Japanse prefecturen. In de vroege uurtjes, tussen 5 en 8u ’s ochtends, werd bij 1.400 automaten geld afgehaald met valse kredietkaarten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 25 mei 2016

De 3 belangrijkste jaren van je financiële leven

Voor een rijkelijk financieel leven moet je niet iedere dag bezig zijn met je financiën. Meestal kan je gewoon ‘cruise control’ opzetten en doorgaan met je leven. Maar er zijn belangrijke keerpunten wanneer het nodig is om even financieel advies in te winnen en enkele belangrijke beslissingen te nemen.

We bespreken even de 3 belangrijkste jaren van je financiële leven. Wat je moet doen op die moment is zeer belangrijk en je kan dat niet uitstellen, anders kan je in de problemen komen. Dit is het eenvoudigste maar belangrijkste financieel advies dat je kan krijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 25 mei 2016

Kees de Kort | Fijn compromis

Griekenland krijgt een lening van 10,3 miljard euro, zodat het land een oudere lening kan aflossen. Volgens Kees de Kort is dat een 'fijn compromis'.

Griekenland krijgt een lening van 10,3 miljard euro, zodat het land een oudere lening kan aflossen. Volgens Kees de Kort is dat een 'fijn compromis'.

'Herfst vorig jaar hebben we met elkaar gezegd: 'We stellen in de loop van de tijd meer dan 80 miljard euro beschikbaar'. Dat wordt gelijdelijk vrij gegeven zolang Griekenland zich aan de voorwaarden houdt die gesteld zijn', legt De Kort uit.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 25 mei 2016

Griekse rente zakt onder de 7 procent

De rente op Griekse staatsleningen met een looptijd van tien jaar is gedaald tot beneden de 7 procent.

De rente op Griekse staatsleningen met een looptijd van tien jaar is gedaald tot beneden de 7 procent.

Voor het eerst sinds november is de rente zo laag, schrijft persbureau Bloomberg woensdag.

Een rente van 7 procent wordt wel beschouwd als keerpunt; toen de rente op 10-jarige staatsleningen hoger werd, was dat zowel voor Griekenland als voor Ierland en Portugal reden om financiële hulp te zoeken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 25 mei 2016

Akkoord over Grieks hulppakket van 10,3 miljard euro

De Griekse schuldenberg is nog altijd ondragelijk voor de Grieken. Enkele weken geleden werd er een oproep gedaan richting het Internationaal Monetair Fonds en de eurolanden om de schuld te verlichten. Daar zijn de partijen nu over eens geraakt, Griekenland krijgt een schuldverlichting en een uitbetaling van 10,3 miljard euro om de moeilijke economische situatie dragelijker te maken.

Het Griekse plaatje klopt nog altijd niet, zelfs niet na de grote reddingsoperatie van vorig jaar. De Grieken geraken maar niet uit het sukkelstraatje en doen daarom beroep op de ‘vrijgevigheid’ van het Internationaal Monetair Fonds en de eurolanden.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs