EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7741 tot 7745 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 22 juli 2016

George Soros: Europa dreigt uiteen te vallen

Volgens miljardair George Soros loopt Europa het gevaar uiteen te vallen als gevolg van economische problemen, een aanhoudende stroom van vluchtelingen, een opeenvolging van terreuraanslagen en het besluit van Groot-Brittannië om de Europese Unie te verlaten.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 22 juli 2016

Monte dei Paschi wil slechte leningen verkopen

Monte dei Paschi di Siena heeft een plan bij de ECB neergelegd om een deel van haar slechte leningen te verkopen, zo schrijft Reuters op basis van verschillende bronnen. De derde grootste bank van Italië heeft meer dan 30% aan slechte leningen op de balans, die de stabiliteit van de bank in gevaar kunnen brengen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 22 juli 2016

Als Donald Trump president wordt, zijn Baltische staten niet meer zeker van dekking NAVO

Donald Trump aanvaardde donderdag officieel de Republikeinse nominatie voor het Amerikaanse presidentschap. Tegelijk baarde hij opzien met een interview met de New York Times waarin hij twijfel zaaide over het NAVO-bondgenootschap. Vooral de Baltisch EU-lidstaten zijn bezorgd.

In een interview met The New York Times trok Trump woensdag het belangrijkste principe van de NAVO – dat lidstaten elkaar te allen tijde beschermen als ze worden aangevallen – in twijfel. De presidentskandidaat vindt dat de VS alleen in geval van een Russische dreiging alleen moet beschermen als die “hun verplichtingen aan ons ook vervullen”.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 juli 2016

Een 10-stappenplan voor al wie miljonair wil zijn op zijn dertigste

Toen hij 21 was, was salesexpert Grant Cardone blut, maar tegen zijn dertigste was hij miljonair. Hij deelt dit tienstappenplan, waarmee je volgens hem hetzelfde kan bereiken:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 22 juli 2016

De uberisering van het terrorisme

De deeleconomie van het terrorisme ‘Er gebeurt iets zeer moderns. We zitten in een deeleconomie van de terreur. Er zijn mensen die zelfstandige terreurondernemers zijn geworden. Wat de Islamitische Staat hen levert is een handleiding: ‘Vergiftig ze, rijd ze omver, gooi ze van een torengebouw, steek ze neer,…’.

Maar boven alles geeft IS hen een formidabel communicatiepodium, dat een kleine criminele idioot die vier Chinezen neersteekt op een trein ergens op het Duitse platteland, in luttele uren op het wereldtoneel zet.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs