EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
70
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7741 tot 7745
Geplaatst op: woensdag 25 mei 2016

ABN Amro verlaagt hypotheekrente naar onder de 1 procent

De hypotheekrente duikt onder de 1 procent. ABN Amro verlaagt zijn tarief voor een hypotheek met een rentevaste periode van twee jaar vrijdag naar 0,99 procent. 

De hypotheekrente duikt onder de 1 procent. ABN Amro verlaagt zijn tarief voor een hypotheek met een rentevaste periode van twee jaar vrijdag naar 0,99 procent. 

De geldverstrekker is naar eigen zeggen de eerste bank in Nederland die dat doet, bevestigde het financiële concern woensdag na berichtgeving van het AD.

Het gaat om een forse renteverlaging. Nu rekent ABN Amro voor dit product nog een rente van 1,7 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 25 mei 2016

Panama Papers: Ook politie wist van Panamaroute Dexia

Ook de centrale antifraudedienst van de politie kreeg al in 2011 aanwijzingen over de "Panamaroute" die Dexia via zijn Luxemburgse bank organiseerde. Dat blijkt uit het interne onderzoek van de Bijzondere Belastinginspectie naar een aanwijzing die de BBI zelf al in 2009 kreeg, schrijft De Tijd, die samen met Le Soir, MO* en Knack het Belgische luik van de Panama Papers onderzocht.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 25 mei 2016

Eurolanden bereiken akkoord over schuldverlichting Griekenland

Griekenland krijgt hulp bij het betaalbaar maken en houden van zijn enorme schuldenberg. Dat werd door de ministers van Financiën van de eurolanden in de nacht van dinsdag op woensdag afgesproken.

Op korte termijn en na het einde van het huidige steunprogramma, in 2018, zegden de eurolanden schuldverlichting toe.

Op veel langere termijn wilde de eurogroep zich niet concreet vastleggen, maar werd de belofte gedaan dat Griekenland ook in de toekomst zal worden geholpen als dat nodig zou zijn.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 25 mei 2016

Over 10 jaar zijn dit de rijkste steden ter wereld

Vergeet New York, Londen of Hong Kong. De wereld verandert in een razend tempo. Wil je over 10 jaar in een van de rijkste steden ter wereld wonen, moet je verder kijken dan de traditionele namen van de laatste decennia.

Volgens onderzoeksbureau McKinsey zullen deze 7 steden de top 10 van rijkste steden vervoegen tegen 2025:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 25 mei 2016

ECB loopt tegen grenzen QE programma aan

Het stimuleringsprogramma van de ECB dreigt vast te lopen vanwege een tekort aan staatsobligaties, zo schrijft Bloomberg. Als de centrale bank in dit tempo staatsleningen blijft opkopen, dan is er na september geen enkele Duitse staatsobligatie meer te vinden die voldoet aan de regels waar de ECB aan gehouden is.

Lees verder op Marketupdate

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs