Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 7756 tot 7760
Bron: Cassandraclub
Geplaatst: maandag 18 april 2016

CSI Zaventem: wie was waar toen de bommen ontploften?

Er zijn maar weinig videobeelden van de aanslag op de Brusselse luchthaven Zaventem. Er zijn wel redelijk wat foto’s, vooral van de Georgische journaliste Ketevan Kardava.

Aan de hand van dat beeldmateriaal heeft een burgerjournalist net zoals Bellingcat geprobeerd te achterhalen waar de bommen ontploften.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 18 april 2016

"Gesprekken over bevriezen olieproductie mislukt"

Enkele van de belangrijkste producenten van ruwe olie hebben in de Qatarese hoofdstad Doha geen akkoord bereikt over een mogelijke bevriezing van de productie, zo zei de Qatarese minister van Energie en Industrie Mohammed bin Saleh.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 17 april 2016

Ook kazachstan heeft volledige focus op goud

Het op goud gefocuste Kazachstan is voor ons wellicht een vrij onbekend land, maar wie beter kijkt naar de cijfers van het land ziet dat er eigenlijk geen betere economie is in Centraal-Azië op dit moment dan die van Kazachstan.

[...]

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 17 april 2016

Grote staking beperkt olieproductie Koeweit

De olieproductie van Koeweit is zondag met 60 procent getuimeld als gevolg van een staking bij werknemers van raffinaderijen. Volgens staatsoliebedrijf Kuwait Oil is de productie teruggevallen tot 1,1 miljoen vaten per dag.

Afgelopen maand was het land goed voor een gemiddelde productie van 2,8 miljoen vaten.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 17 april 2016

Saudi-Arabië werpt schaduw over olie-overleg OPEC

Saudi-Arabië kan makkelijk de olieproductie opvoeren met minstens een miljoen vaten extra per dag als daar vraag naar is. 

Dit zei de Saudische prins Mohammed bin Salman al-Saud. Hij is een van de machtigste figuren van de familie al-Saud die over de grootste olieproducent ter wereld regeert.

Zijn opmerking werpt een schaduw over het bijzondere overleg dat de Organisatie van Olie-Exporterende Landen (OPEC) zondag in Qatar voert met olieproducenten die geen OPEC-lid zijn.