Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 7781 tot 7785
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 11 maart 2016

Het geheim van rijk worden: 4 alledaagse miljonairs vertellen alles wat je moet weten

Wanneer je aan een miljonair denkt, denk je waarschijnlijk niet aan je buurman die in een gelijkaardig huis woont als jij en die €40.000 per jaar verdient. Toch is het zeer goed mogelijk dat je buurman miljonair is zonder dat je het weet.

In de Verenigde Staten zijn er meer dan 10 miljoen miljonairs, 9% van alle huishoudens. In een straat met 100 huizen wonen er dus gemiddeld 9 miljonairs zonder dat de meeste mensen dat beseffen. Business Insider interviewde enkele alledaagse miljonairs en vroeg hen achter hun geheimen.

Sparen, sparen, sparen

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 11 maart 2016

Nieuwsuur: Wellink bezorgd over monetaire beleid ECB

Nout Wellink, oud president van de Nederlandsche Bank, is uitermate kritisch over het monetaire beleid van de ECB. Dat zei hij donderdagavond in het actualiteitenprogramma Nieuwsuur. Hij betwijfelt of Draghi de juiste diagnose gesteld heeft en heeft daarom ook zijn bedenkingen over de effectiviteit van de maatregelen die de centrale bank deze week genomen heeft.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 11 maart 2016

Negatieve rente voor driekwart Duitse staatsobligaties

De vraag naar staatsobligaties is zo groot dat beleggers al enige tijd genoegen nemen met een negatieve rente. Maar hoeveel procent van al het schuldpapier heeft nu al een negatief rendement? De Duitse krant Die Welt maakte een overzicht van verschillende Europese landen.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: vrijdag 11 maart 2016

Goudprijs stijgt 20%

De goudprijs is dit jaar al 20% gestegen. Een trend aan het begin van het jaar zoals in de afgelopen 4 jaar is gezien. Het grote verschil in 2016 is......

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 10 maart 2016

Volkswagen wil een op de tien kantoorjobs (=3000 banen) schrappen in Duitsland

Het milieuschandaal met de sjoemelsoftware bij het Duitse autoconcern Volkswagen dreigt nu toch gevolgen te hebben voor het personeelsbestand in Duitsland. Bij de administratie zouden tegen eind 2017 zowat drieduizend banen, of een op de tien, geschrapt worden. Daarbij moet evenwel niet gevreesd worden voor naakte ontslagen, zo meldt het Duitse persagentschap dpa.