EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7781 tot 7785 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 20 juli 2016

Vermogen vlucht naar diamanten

Vermogende mensen die hun bezittingen buiten het financiële systeem willen bewaren kiezen steeds vaker voor exclusieve diamanten, die voor recordbedragen onder de hamer gaan bij de meest toonaangevende veilinghuizen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 20 juli 2016

Zo beleggen jonge miljonairs hun geld

Een rapport van Capgemini Consulting laat een bijzonder beeld zien hoe jonge miljonairs omgaan met hun geld. Ze zijn zelfs nog meer conservatief dan hun oudere voorgangers. Ook valt op dat er plaats is voor cash geld en alternatieve beleggingen. Welcome to Slim Beleggen zouden we zeggen.

Het is niet evident om als jonge niet-miljonair eenzelfde strategie toe te passen, maar wil je miljonair worden, dan moet je ook leven als een miljonair. En dat geldt ook voor de omgang met je geld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 20 juli 2016

Werkloosheid Verenigd Koninkrijk op laagste niveau sinds 2005

De werkloosheid in het Verenigd Koninkrijk is in de periode maart tot en met mei gezakt naar 4,9 procent, het laagste niveau sinds juli 2005. Dat blijkt uit cijfers die het Britse statistiekbureau woensdag naar buiten heeft gebracht.

Volgens het statistiekbureau zakte de werkloosheid in die periode met 54.000 naar 1,65 miljoen werklozen. Het aantal werkenden bereikte het recordniveau van 31,7 miljoen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 20 juli 2016

Goud blijft ondergewaardeerd tot $4.000 (zilver $250)

Wie het grotere geheel wil zien, het bos zoals u zal merken doorheen dit artikel, moet niet van dichtbij naar de bomen gaan kijken maar moet afstand nemen. Dit is ook zo met de financiële markten. Korte termijn bewegingen zijn louter mathematische afwijkingen, het is de grotere trend die telt.

Wie het grotere geheel wil zien, het bos zoals u zal merken doorheen dit artikel, moet niet van dichtbij naar de bomen gaan kijken maar moet afstand nemen. Dit is ook zo met de financiële markten. Korte termijn bewegingen zijn louter mathematische afwijkingen, het is de grotere trend die telt.

En de grotere trend bij het goud- en zilvercomplex is dat we nog maar aan het begin staan van een nieuwe trend. Wanneer we naar onderstaande grafieken kijken, kan men alleen maar vaststellen dat de stijging van 2016 nog geen nieuwe rally is enkel het goedmaken van verloren terrein.

Zowel goud en zilver bevinden zich nu rond het niveau van 2013 en zijn nog ver af van een nieuw record. Zelfs na deze furieuze rally staat de goudprijs onder het niveau waarin heel de sector break-even kan draaien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 20 juli 2016

Is Turkije de druppel die de Europese bankencrisis doet overlopen?

Alsof Brexit nog niet voldoende was als nagel aan de doodskist van de Europese bankencrisis, klopt Turks President Erdogan er nog een nagel naast. De mislukte staatsgreep is een nieuwe doorn in het oog van de Europese banken die het al moeilijk hebben om het hoofd boven water te houden en de aanpak van Erdogan stemt allerminst tot kalmte.

De mislukte ‘coup’ trekt de lange termijn groei van het land serieus in twijfel. Ook kan de politieke instabiliteit van het land nog een tijdje blijven duren. En ook het Europese lidmaatschap staat op losse poten nu Erdogan de doodstraf terug wil invoeren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs