EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7791 tot 7795 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 14 juni 2016

Goudmijnaandelen op een belangrijk keerpunt

Dit is een zeer interessante periode voor goudmijnaandelen. Na jaren lang besparen, kosten verlagen, schulden afbetalen en reorganiseren, komen veel goudmijnen op een punt dat ze weer aan groeien kunnen denken. Dit kan door interne projecten uit te breiden of door overnames. We leggen je uit wat dat betekent voor de aandeelhouders.

Nadat de goudprijs gestegen was tot meer dan $1.900 per ounce leken de bomen tot in de hemel te groeien voor de goudmijnen. Een enorme schuldenberg, slecht management en een daling van de goudprijs met 40% zorgde voor een van de donkerste periodes in de geschiedenis. Maar sinds begin dit jaar brandt de lamp opnieuw en worden de vooruitzichten weer positief.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 juni 2016

'Ericsson ontslaat drieduizend tot vierduizend medewerkers'

Het Zweedse Ericsson is van plan om drieduizend tot vierduizend medewerkers te ontslaan om kosten te besparen. Het bedrijf heeft last van een dalende vraag naar telecomapparatuur.

Het Zweedse Ericsson is van plan om drieduizend tot vierduizend medewerkers te ontslaan om kosten te besparen. Het bedrijf heeft last van een dalende vraag naar telecomapparatuur.

Vooral in Europa en Latijns-Amerika is er minder behoefte aan de apparatuur van Ericsson, zo meldt Svenska Dagbladet op basis van anonieme bronnen.

De ontslagronde wordt naar verluidt in de zomer bekendgemaakt. Mogelijk moeten er daarna nog meer banen verdwijnen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 juni 2016

Traditioneel beleggen werkt niet meer

De wereld van vermogensbeheer staat de grootste uitdaging in decennia, want met een traditionele beleggingsportefeuille van aandelen en obligaties valt amper nog rendement te behalen. De rente op staatsobligaties is historisch laag en veel gevallen zelfs negatief, terwijl aandelen de afgelopen tien tot vijftien jaar per saldo ook niet veel in waarde zijn toegenomen. Beleggers die zich op de lange termijn richten komen niet meer weg met de oude beleggingsmodellen die jarenlang goede resultaten opleverden.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 14 juni 2016

Goudprijs in Britse pond 29% hoger in zes maanden

De goudprijs in het Verenigd Koninkrijk is de afgelopen zes maanden met 29% gestegen naar het hoogste niveau sinds 2013. Door de dreiging van een Brexit staat de waarde van het Britse pond onder druk, waardoor de goudprijs in deze valuta veel harder gestegen is dan in andere valuta. Kijken we naar de goudprijs in euro’s, dan zien we dat deze sinds het begin van dit jaar 16,4% gestegen is.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 14 juni 2016

Nieuw: Queens Beast 2 troy ounce zilveren munt

De Britse Royal Mint heeft met de Queens Beast een nieuwe zilveren munt met een gewicht van 2 troy ounce op de markt gebracht. De munt is twee keer zo dik als de normale beleggingsmunten en is daarmee een interessante verschijning. De gekartelde rand en de dikte geven de munt een robuuste uitstraling.

Lees verder op Hollandgold
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs