Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 7791 tot 7795
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 14 april 2016

Duitsland brengt nieuw muntstuk van 5 euro uit

In Duitsland is vandaag een nieuw muntstuk van 5 euro in omloop gebracht. De munt heeft verschillende designkenmerken die namaak moeilijker moeten maken.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 14 april 2016

Koersdoel Goud omhoog bij RBC

De Canadse investeringsbank RBC heeft deze week het koersdoel goud verhoogd naar....

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 14 april 2016

Iran verkoopt olie aan India in euro

India betaalt sinds kort met euro’s in plaats van roepies voor Iraanse olie. Dat zei de Iraanse olieminister Bijan Zangeneh na afloop van een bijeenkomst tussen beide landen. Deze overeenkomst versterkt de positie van de euro als wereldhandelsmunt, want India is een belangrijke afnemer van olie uit Iran.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 14 april 2016

Deze goudmijnaandelen kunnen in de nieuwe cyclus 1.000% stijgen

Goud en zilver zitten duidelijk in een nieuwe opwaartse trend, maar echt knallen doen de goud- en zilvermijnaandelen. Veel beleggers blijven de kat uit de boom kijken, dat maakt deze nieuwe stierenmarkt juist zo interessant. Wanneer de massa terug verliefd wordt op goudmijnaandelen, kunnen de beleggers van vandaag hun winsten tot mogelijk 1.000% innen.

Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 14 april 2016

Italiaanse banken vormen de zwakste schakel in Europa

Italië is vanwege de grote hoeveelheid giftige leningen op bankbalansen de zwakste schakel in het Europese bankensysteem.

De Italiaanse bankensector neemt ruim een derde voor z’n rekening van de circa 900 miljard euro aan giftige leningen, die banken in de eurozone op hun balansen hebben staan. Dit zijn kredieten waarvan het onduidelijk is of ze worden terugbetaald. Bij nog eens 180 miljard euro aan leningen wordt niet altijd op tijd terugbetaald.