Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 781 tot 785
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 15 september 2017

Chinese bitcoinbeurs stopt ermee: waarde cryptomunt keldert

De bitcoin is vandaag opnieuw sterk in waarde gedaald. In vijf dagen is ruim een derde van de marktwaarde verdampt. BTC China, een van de grootste Chinese handelsplatforms voor het digitale betaalmiddel, liet weten dat het de handel eind deze maand onder druk van de overheid staakt.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: vrijdag 15 september 2017

Gezonde correctie

Nadat de goudprijs vorige week een top van $1358 bereikte, zagen we afgelopen week een correctie. Dat zal ongetwijfeld weer de nodige nervositeit en de nodige media-aandacht met zich meebrengen.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: vrijdag 15 september 2017

Flinke dip in de Bitcoin koers door nieuws en geruchten uit China

Flinke dip in de Bitcoin koers door nieuws en geruchten uit China De Bitcoin koers is de afgelopen twee weken al flink aan het zakken en vandaag heeft de daling een versnelling ingezet. De voornaamste reden lijkt nieuws uit China welke de geruchten lijkt te bevestigen dat de Chinese regering de Exchanges aan gaat pakken. Als we de spaarzame berichten mogen geloven betreft het hier niet een verbod maar gaan de exchanges tijdelijk offline ivm aanscherpen van regulering. BTC China heeft in ieder geval zelf al preventief de maatregel genomen om eind deze maand handelen te stoppen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 15 september 2017

Eén van China’s grootste BTC-exchange stopt ermee

Eén van China’s grootste bitcoin exchanges stopt met zijn activiteiten op 30 september. BTC China kondigde het nieuws donderdagmiddag aan via een tweet. De reden voor het stopzetten van de activiteiten is omwille van de strengere maatregelen die opgelegd worden door de Chinese regering. Het nieuws heeft een negatieve impact op de, reeds verzwakte, bitcoin.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 15 september 2017

‘Juncker wil Europese superstaat’

Europa heeft een unieke kans om belangrijke stappen vooruit te zetten. Van die gelegenheid moet gebruik worden gemaakt om de bevolking te overtuigen van de meerwaarde die de Europese Unie heeft te bieden.