EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7801 tot 7805 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 28 juli 2016

Italiaanse spaarder opnieuw de klos?

Op advies van tussenpersonen en banken stopten Italiaanse spaarders de afgelopen jaren een aanzienlijk deel van hun spaargeld in uiterst risicovolle bankobligaties, die nu financiële tijdbommen blijken te zijn.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 28 juli 2016

Europese economie toont veerkracht na de Brexit

De verwachtingen wat betreft de groei van de Europese economie zijn als gevolg van de Brexit flink naar beneden bijgesteld. Maar, de onlangs verschenen PMI cijfers laten zien dat de Europese economie vooralsnog sterker blijft liggen dan de meeste waarnemers hadden gedacht.

Het PMI cijfer over de Europese dienstensector was beduidend beter dan de verwachtingen van de waarnemers. Die hadden gerekend op een notering van 52.5, terwijl het werkelijke cijfer over juli uitkwam op 52.7. Het samengestelde PMI cijfer kwam in de maand juli uit op een notering van 52.9 en dat was beduidend beter dan de verwachtingen van de analisten die hadden gerekend op een notering van 52.5.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 28 juli 2016

Lloyds bank schrapt 3.000 banen

De Lloyds Banking Group gaat nog eens 3.000 banen schrappen en 200 kantoren sluiten, zo kondigde de bank vanochtend bij de voorstelling van haar halfjaarresultaten aan. Lloyds verwijst naar de Brexit, waardoor verwacht wordt dat de economie en de vastgoedmarkt in het Verenigd Koninkrijk zal vertragen. Lloyds is de grootste leverancier van woonkredieten in het Verenigd Koninkrijk.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 28 juli 2016

Beleggers vertrouwen Deutsche Bank niet meer

Het vertrouwen in Deutsche Bank is mede door de slechte cijfers over het tweede kwartaal naar een nieuw dieptepunt gedaald. Beleggers waarderen de bank op dit moment 65% lager dan de boekwaarde, het laagste niveau in meer dan vijftien jaar. Zelfs in het heetst van de financiële crisis van 2008 en 2009 werd het aandeel van de bank niet zo laag gewaardeerd als nu.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 28 juli 2016

China heeft steeds meer schulden nodig

Miljardeninvesteringen in infrastructuur leveren in China een steeds kleinere bijdrage aan de economische groei, zo concludeert de Wall Street Journal. In 2010 had het land ongeveer 3 yuan aan investeringen nodig om het bruto binnenlands product met 1 yuan te laten stijgen, vijf jaren later is dat al verdubbeld tot 6 yuan.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs