EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7831 tot 7835 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 16 augustus 2016

Bundesbank: jongeren moeten tot 69ste werken om voor hun ouders te betalen

Om voor de pensioenen van hun ouders te kunnen betalen, zullen jonge Duitsers hun professionele carrière nog langer moeten volhouden dan eerder was voorzien. Dat blijkt uit een rapport van de Duitse Bundesbank.

Om voor de pensioenen van hun ouders te kunnen betalen, zullen jonge Duitsers hun professionele carrière nog langer moeten volhouden dan eerder was voorzien. Dat blijkt uit een rapport van de Duitse Bundesbank.

Op dit ogenblik kan een werknemer in Duitsland na een carrière van 45 jaar of op 65-jarige leeftijd met pensioen. De Duitse regering wil die leeftijdsgrens tegen het einde van het volgende decennium geleidelijk optrekken tot 67 jaar.

Economen van de Bundesbank waarschuwen echter dat Duitsland met die planning onmogelijk de kost van de pensioenen zal kunnen blijven dragen. Daarom zou volgens de experts over de daaropvolgende drie decennia nog eens twee jaar aan de carrière moeten worden toegevoegd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 16 augustus 2016

Nassim Taleb: “Beleggers weten niet hoe ze hun geld moeten beschermen”

Nassim Taleb stuurt een stevige waarschuwing de wereld in. Het beleid van de centrale banken heeft ervoor gezorgd dat de volgende crisis groter zal zijn dan de financiële crisis. Er zullen ook veel meer mensen getroffen worden. Helaas weten de meeste mensen niet hoe ze zich moeten beschermen.

De bescherming van een portefeuille is bijzonder belangrijk. Wanneer een belegger grote verliezen slikt, kan het enorm lang duren om van die verliezen te herstellen. De wederopbouw van verloren geld beperkt het toekomstige rendement.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 16 augustus 2016

Grootste mijnbouwbedrijf ter wereld leed 6,39 miljard dollar verlies

De Brits-Australische groep BHP Billiton, het grootste mijnbouwbedrijf ter wereld, heeft een netto jaarverlies van 6,39 miljard dollar (5,7 miljard euro) geboekt in het boekjaar dat liep tot eind juni. Het gaat om het eerste nettoverlies sinds de fusie van BHP en Billiton in 2001.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 16 augustus 2016

Britse werkloosheid kan gigantisch gaan oplopen

Onlangs heeft CIPD in samenwerking met uitzendbureau Adecco een onderzoek gehouden onder een breed scala aan Britse bedrijven over hun toekomstverwachtingen met betrekking tot de arbeidsmarkt. Dit onderzoek werd zowel voor als na de uitslag van het EU-referendum gehouden.

Ian Brinkley, econoom bij CIPD, laat weten dat de resultaten van het onderzoek duidelijk laten zien dat de kans groot is dat de Britse arbeidsmarkt het de komende maanden lastig zal gaan krijgen. De Britse beleidmakers zijn duidelijk een stuk pessimistischer gestemd dan voor het beruchte referendum het geval was.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 16 augustus 2016

George Soros neemt winst op goud

Miljardair George Soros heeft in het tweede kwartaal winst genomen op een groot deel van zijn positie in goud. Dat blijkt uit de laatste cijfers van de Securities and Exchange Commission, de toezichthouder op de Amerikaanse aandelenmarkt. Het beleggingsfonds van George Soros stapte begin dit jaar nog voor $123,5 miljoen in goud, door 1,05 miljoen aandelen van het goud-ETF GLD te kopen. Maar in het tweede kwartaal nam hij al winst door zijn positie in het goudfonds terug te brengen naar 240.000 aandelen.

Lees verder op Hollandgold
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs