EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7846 tot 7850
Geplaatst op: donderdag 19 mei 2016

Oud NAVO generaal: Westen stevent af op oorlog met Rusland

Europa stevent af op een militaire confrontatie met Rusland, dat zegt oud NAVO generaal en voormalig Britse generaal Alexander Richard Shirreff. Hij lanceerde deze week een nieuw boek getiteld ‘War with Russia 2017‘, waarin hij een scenario schetst waarin Rusland verder oprukt richting Oekraïne en de Baltische Staten en daarmee de confrontatie met het Westen aangaat.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 19 mei 2016

Antibiotica zullen stoppen met werken en de gevolgen zullen verschrikkelijk zijn

Weldra wordt het te gevaarlijk om een kind met een keizersnede op de wereld te brengen, om een nieuwe heup te laten steken of om chemotherapie uit te voeren. Mochten antibiotica hun kracht verliezen, dan zijn de gevolgen - zowel menselijk als economisch - niet te overzien. Het is vijf voor twaalf, waarschuwt een rapport.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 19 mei 2016

Banken kunnen zo goedkoop lenen bij de ECB, dat ze vakantiegeld minder hoeven

Banken hebben dit jaar minder speciale spaaracties opgezet voor vakantiegeld dan vorig jaar. Waar vorig jaar nog vijf banken een spaaractie hadden rondom het vakantiegeld, proberen nu alleen ABN Amro, ING en MoneYou het extraatje dat volgende week bij veel mensen wordt bijgeschreven binnen te hengelen.

Volgens de website tonen banken minder interesse in het vakantiegeld omdat de rente nu historisch laag is. Daardoor kunnen banken goedkoop geld lenen bij de Europese Centrale Bank (ECB) en is er dus minder behoefte aan geld van consumenten.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 19 mei 2016

Marc Faber ziet goud verder stijgen

Marc Faber, gekend van zijn Gloom, Boom, & Doom rapport en zijn krasse uitspraken, liet in een gesprek met de grondstoffenspecialist Kitco verstaan dat goud en goudmijnaandelen nog een flinke rit te gaan hebben. Hij verwacht ook geen renteverhogingen door de Fed.

Faber vindt dat het belangrijk is niet uit het oog te verliezen dat edele metalen recent zijn gestegen van extreem lage niveaus. Hij onderstreept daarenboven dat: “de goudprijs en de koers van heel wat goudmijnen goedkoper zijn dan op het eind van de jaren ’90 wanneer je ze vergelijkt met de hoeveelheid geld en krediet in de wereld vandaag en rekening houdt met het aanhoudende drukken van geld door centrale banken.”

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 19 mei 2016

25.000 slachtoffers Madoff komen in aanmerking voor vergoeding

Ruim 25.000 slachtoffers van fraudeur Bernard Madoff komen in aanmerking voor een vergoeding van het speciale fonds dat is opgericht voor gedupeerden.

Ruim 25.000 slachtoffers van fraudeur Bernard Madoff komen in aanmerking voor een vergoeding van het speciale fonds dat is opgericht voor gedupeerden.

De beheerder van het Madoff Victim Fund heeft de claims voor een groot gedeelte geïnventariseerd. Zo’n 63.580 claims zijn geanalyseerd, aldus persbureau Reuters.

In totaal claimen gedupeerden 67,8 miljard dollar aan verliezen. Naar verwachting gaat de beheerder van het fonds adviseren om 4 miljard dollar uit te keren.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs