Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 7906 tot 7910
Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 2 maart 2016

Verkoop Zilver 25% omhoog in 2016

De verkoop van zilver is in de eerste 2 maanden van 2016 met 25% gestegen. De verkoop van goud ging nog veel harder met.....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 2 maart 2016

4 grafieken die schreeuwen: Koop Goud!

Begin 2009 kon je amper goud kopen zonder een forse premie te betalen. Het duurde ook verschillende weken vooraleer het goud geleverd kon worden. Dealers waren gefrustreerd omdat ze de vraag niet konden bijhouden. Dit was de start van een van de sterkste bull runs in de geschiedenis van goud. En vandaag gebeurt het allemaal opnieuw.

‘Er is goud genoeg’ … ‘De goudproductie stijgt’ … het zijn veel gehoorde zinnen als het over goud gaat. De realiteit leert echter dat er nooit genoeg goud is wanneer een crisis om de hoek loert. Op de momenten dat het echt nodig is, ligt de vraag vele malen hoger dan het aanbod. Dat is wat we vandaag opnieuw zien.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 2 maart 2016

Als een Brexit er komt, kiest Schotland dan voor VK of EU?

De Schotten zijn erg EU-gezind. Maar de kans bestaat dat ze na het Brexit-referendum gedwongen de EU moeten verlaten. Dan wacht er een belangrijke keuze voor Schotland: euro of pond?

Slechts 35 procent van de Schotten wil de Europese Unie verlaten, blijkt uit een peiling begin dit jaar van Panelbase. Ondertussen geven de polls gehouden in het hele Verenigd Koninkrijk aan dat 52 procent van de Britten bij het referendum op 23 juni voor een Brexit gaat stemmen.

De grootste partij van Schotland, de Scottish National Party, maakt zich zorgen over deze ontwikkeling en voert dan ook campagne om de Britten, of anders de Schotten, binnen de Europese Unie te houden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 2 maart 2016

5 bizarre maar briljante tips om geld te sparen

Hoe ver durf jij gaan om geld te sparen? Onderstaande 5 tips worden aangeraden door verschillende financiële goeroes. Aan de ene kant zijn ze bijzonder bizar, aan de andere kant zijn ze bijzonder briljant.

Geld sparen, de tips kunnen soms zeer oncomfortabel zijn. Onderstaande tips zijn zo gek dat ze wel eens briljant kunnen zijn … voor diegene die zich kunnen ontdoen van het oncomfortabele gevoel dat er ongetwijfeld mee gepaard gaat.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 2 maart 2016

Er is 1 munt die tijdens de volgende Europese crisis fors in waarde stijgt

De meeste mensen hebben totaal geen idee wat er écht gebeurt tijdens een monetaire crisis, laat staan dat ze zich kunnen voorbereiden. Nochtans kan je met een goede, simpele voorbereiding rijker dan 99% van de bevolking een nieuwe crisis overleven.

Monetaire crisissen zijn er overal en altijd. In 2001 ging bijvoorbeeld de Argentijnse overheid failliet, het kon $100 miljard aan schulden niet meer terugbetalen. De Argentijnse munt verloor 70% van zijn waarde op enkele weken tijd, inflatie steeg tot 40%, de economie kromp 28%, lonen krompen 24% en werkloosheid steeg tot 25%.