EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7906 tot 7910 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 11 juli 2016

Deutsche Bank: “Het pond kan nog een heel stuk lager”

Sinds het EU-referendum in het Verenigd Koninkrijk heeft het Britse pond heel wat waarde moeten inleveren. Op dit moment beweegt het pond tegenover de dollar op een koers van $ 1,30 en dat resulteert in de laagste koers in ruim dertig jaar tijd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 11 juli 2016

Het echte probleem is de euro

Voor de landen in de eurozone is de euro als het ware te beschouwen als de goudstandaard van deze tijd. Maar anders dan een relatief eenvoudige ontkoppeling van goud is het uittreden uit de eurozone een stuk complexer. Volgens sommigen zou dat voor een uittredend land financiële zelfmoord zijn. Toetreden tot de euro kan wel, uittreden bijna niet.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 11 juli 2016

Britse vastgoedfondsen in de problemen

Afgelopen week kwamen verschillende vastgoedfondsen in het Verenigd Koninkrijk in de problemen, omdat veel beleggers op hetzelfde moment hun geld uit deze fondsen probeerden te halen. Analisten waarschuwen dat de prijzen van kantoren in het Verenigd Koninkrijk de komende jaren met wel 20% kunnen dalen door de ‘Brexit‘ en dat is voor beleggers reden om de uitgang te zoeken.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zondag 10 juli 2016

Vlaming schenkt 2,5 keer meer na hervorming schenkingsrecht

Sinds de Vlaamse regering vorig jaar de schenkingsrechten heeft hervormd, zijn er 2,5 keer meer schenkingen geregistreerd. Ook de ontvangsten uit onroerende schenkingen zijn met 75 procent gestegen van 100 naar 175 miljoen euro per jaar. Dat blijkt uit cijfers die Belga heeft opgevraagd bij Vlaams minister van Begroting Bart Tommelein, die spreekt van een "win-win-win voor de burger, onze economie en de overheid". De minister plant een gelijkaardige hervorming van de erfbelasting.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 10 juli 2016

Een land dat geen kerncentrales heeft wil nu kernafval gaan opslaan

In de Australische provincie South Australia bestaan plannen om kernafval te gaan stockeren. Dat is opmerkelijk omdat in het land geen kerncentrales staan. Australië is de – op Kazachstan en Canada na – grootste producent van uranium ter wereld, maar die productie wordt volledig geëxporteerd. De plannen zijn ingegeven door de stijgende werkloosheid in de provincie. South Australia kent met 8,2 % het hoogste werkloosheidspercentage in het land. Lokale overheden vrezen dat dit percentage straks met twee cijfers wordt geschreven omdat zich al lang geen nieuwe investeerders in de regio rond de stad Adelaide melden.

Gratis elektriciteit - De plannen voor de bouw van een centrale voor afvalopslag worden door de lokale bevolking opmerkelijk goed onthaald. De economische groei die daarmee gepaard gaat zou leiden tot het afschaffen van een reeks lokale belastingen. Ook zou vanuit het verarmd uranium elektriciteit worden gegenereerd die dan gratis zou worden verdeeld over de bewoners en de industrie in de regio.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs