EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 796 tot 800
Geplaatst op: donderdag 8 februari 2018

Doug Casey: Zilver is veel goedkoper dan Cryptomunten of Marihuana-aandelen

Doug Casey is een typische belegger die graag tegen de trend in gaat. Zo kocht hij begin vorig jaar cryptomunten en midden vorig jaar marihuana-aandelen. Hoewel hij voor beide een grote toekomst voorspelt, koopt hij graag wat goedkoop is. En dat is op dit moment vooral zilver.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 februari 2018

De race tegen de klok

De tijd dringt. De vergrijzing is inderdaad een race tegen de klok. De nadelige demografische trends in de ontwikkelde landen, maar ook in landen zoals China, werpen hun schaduw steeds duidelijker vooruit. De inkrimping van het aantal mensen van werkende leeftijd (15 tot 64) en vooral van het aantal mensen met hoge consumptiebehoeften (20 tot 45), afgezien van plotselinge epidemieën of oorlogen, zal haar uitwerking op de maatschappij niet missen. Zullen economische groei, inflatie en rente structureel laag blijven, met als gevolg dat stagnatie, deflatie, superlage rente en algemene verarming, vrij snel gemeengoed worden? Excessieve schuld als percentage van de wereldeconomie en sectorbrede overcapaciteit lijken immers voorlopig ook nog eens veel hoger te kunnen worden. Blijf gerust wonen, waar u ervan geniet, maar wordt het niet hoog tijd om die hypotheek op uw onroerend goed zo snel mogelijk af te lossen? Goed slapen is belangrijk! Bereidt u zich voor op een daling van 50% in de huizenprijzen in de komende 10 jaar?

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: donderdag 8 februari 2018

Bijna half miljoen Nederlanders handelen in cryptomunten

Het aantal Nederlanders dat cryptomunten zoals de bitcoin bezit, is het afgelopen halfjaar fors toegenomen. Volgens onderzoeksbureau Kantar TNS ging het in augustus nog om 135.000 huishoudens, nu om zo'n 490.000

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 8 februari 2018

Zien Amerikaanse toezichthouders het potentieel van Bitcoin en Blockchain?

Dinsdag 6 februari werd er in Amerika een hoorzitting gehouden met financiële toezichthouders. Hierbij werd er onder andere gesproken over de rol van de SEC en CFTC wat betreft Bitcoin, blockchain en ICO's. Deze gesprekken zijn belangrijk omdat ze een hint geven wat voor regelgeving er misschien aan komt. De resultaten waren opmerkelijk positief. De Bitcoin-koers, die wel wat goed nieuws kon gebruiken, lijkt erop te reageren en is sindsdien met bijna 10% gestegen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 8 februari 2018

Saoedi-Arabië ruilt olie in voor zonne-energie

Het ministerie van Energie van Saoedi-Arabië heeft een akkoord ondertekend met een lokaal bedrijf dat een zonnepanelenpark moet gaan bouwen dat 200.000 Soedische gezinnen van elektriciteit zal voorzien.

Het ministerie van Energie van Saoedi-Arabië heeft een akkoord ondertekend met een lokaal bedrijf dat een zonnepanelenpark moet gaan bouwen dat 200.000 Soedische gezinnen van elektriciteit zal voorzien.

In januari had het Saoedische agentschap dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van hernieuwbare energie al aangekondigd tegen eind dit jaar een openbare aanbesteding te zullen uitschrijven om nog eens zeven bijkomende zonnepanelenparken te bouwen en een windmolenpark.

Lees verder op Express.live

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs