EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
30
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7956 tot 7960
Geplaatst op: zaterdag 14 mei 2016

IMF slaat alarm over Brexit: geen enkel positief effect

Met nog krap anderhalve maand te gaan voert de haute finance de druk rond het Brexit-referendum verder op. IMF-topvrouw Christine Lagarde voorspelde gisteren dat een Brits vertrek uit de Europese Unie "tamelijk erge tot heel, heel erge" gevolgen zal hebben voor de Britse economie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 14 mei 2016

Duitse investeringen in VK dalen voorafgaand aan referendum Brexit

Het aandeel directe buitenlandse investeringen door Duitsland in het Verenigd Koninkrijk is in het eerste kwartaal van dit jaar gedaald ten opzichte van het jaar ervoor. Over een maand stemt het Verenigd Koninkrijk over een eventuele uittreding uit de Europese Unie, een zogeheten Brexit.

Uit cijfers van de Duitse Bundesbank blijkt dat het aantal directe investeringen in het eerste kwartaal van dit jaar met 6 procent is gedaald en het afgelopen kwartaal nog een omvang had van 4,4 miljard euro.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 14 mei 2016

Studie: "Belgische export kan met 20% stijgen door TTIP"

Belgiƫ is binnen de Europese Unie het land dat, na Ierland, het meeste zou profiteren van een ambitieus vrijhandelsverdrag tussen de EU en de Verenigde Staten, het zogenaamde TTIP. Dat blijkt uit een studie die besteld werd door de Europese Commissie en waarover de krant l'Echo bericht.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 14 mei 2016

Wat als je werkgever te laat betaalt?

Iedereen krijgt zijn loon graag op tijd. Als in je contract staat dat het elke vijfde van de maand op je rekening gestort wordt, dan verwacht je dat ook gebeurt. Om vanzelfsprekende redenen: je hebt rekeningen te betalen, verzekeringen, afbetalingen, en er moet eten op tafel. Maar wat kan je als werknemer doen als je werkgever het niet zo nauw neemt met betalingsafspraken?

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 14 mei 2016

Waaraan hecht u het meeste belang: geld of status?

Een paar jaar geleden werd een onderzoek verricht waarin deelnemers een reeks hypothetische persoonlijke omstandigheden kregen voorgeschoteld. Ze moesten daarbij hun voorkeur aanduiden.

Een paar jaar geleden werd een onderzoek verricht waarin deelnemers een reeks hypothetische persoonlijke omstandigheden kregen voorgeschoteld. Ze moesten daarbij hun voorkeur aanduiden.

Zo werd hen gevraagd wat ze verkozen: 50.000 euro per jaar verdienen terwijl anderen maar 25.000 euro verdienden of 100.000 euro per jaar verdienen terwijl anderen 200.000 euro mee naar huis namen.

Dan werd hen gevraagd of ze liever 12 jaar opleiding zouden genieten terwijl anderen maar 8 jaar school liepen of 16 jaar opleiding terwijl anderen er 20 kregen.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs