EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7956 tot 7960 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 8 juli 2016

Charles Michel: ‘Het VK bevindt zich de facto in een soort zwart gat’

De Belgische premier Charles Michel wil niet opdraaien voor de financiële gevolgen van de Brexit. Dat zegt hij in een interview met de Financial Times:

De Belgische premier Charles Michel wil niet opdraaien voor de financiële gevolgen van de Brexit. Dat zegt hij in een interview met de Financial Times:

“De waarheid wil dat dit een zeer negatieve situatie voor het Verenigd Koninkrijk is. Zelfs voor een vriend als het VK, zal ik niet aanvaarden dat de rekening bij ons terecht komt. Dat is niet mijn bedoeling. Er is nu een nieuwe relatie.”

Michel maakte van de gelegenheid gebruik om de ‘Leave’-campagne te bekritiseren:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 8 juli 2016

Even de weg kwijt

De Brexit doet de Britse consumenten geen goed. Niet eerder in de afgelopen tweeëntwintig jaar was het consumentenvertrouwen in Groot-Brittannië zo laag, blijkt uit een peiling van onderzoeksbureau GfK.

‘Britse consumenten zijn even de weg kwijt’, concludeert Kees de Kort. ‘Met een beetje geluk kalmeert het wel weer. Maar dit is wel een teken aan de wand, want bedrijven waren een paar dagen geleden ook al somber. De eerste voortekenen zijn niet goed.’

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 juli 2016

‘Whiteness is blindness’: 11 politieagenten neergeschoten in Dallas

In de Amerikaanse stad Dallas hebben sluipschutters 11 politie-agenten neergeschoten tijdens een betoging tegen politiegeweld. Vier onder hen zijn overleden, drie vechten voor hun leven.

In de Amerikaanse stad Dallas hebben sluipschutters 11 politie-agenten neergeschoten tijdens een betoging tegen politiegeweld. Vier onder hen zijn overleden, drie vechten voor hun leven.

Volgens de chef van de lokale politie openden sluipschutters het vuur vanop het dak van een gebouw. In de straten was ondertussen een betoging aan de gang van mensen die  protesteerden tegen het doodschieten van 2 zwarten eerder tijdens de week.

Een incident deed zich dinsdag voor in de stad Baton Rouge in de zuidelijke staat Louisiana, waar ene Alton Sterling door de politie werd doodgeschoten. Beelden van de dood van Philando Castile, nabij de stad St. Paul in Minnesota, zijn ondertussen al de wereld rondgegaan. Castille werd bij een eenvoudige verkeerscontrole doodgeschoten. Zijn vriendin filmde die gebeurtenis en streamde de beelden rechtstreeks op Facebook.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 8 juli 2016

De kans is groter dat deze 7 dingen gebeuren dan dat jij de lotto wint

Veel mensen hopen nog altijd in een keer rijk te worden door de jackpot van de lotto te winnen. Iedere week zitten ze te wachten tot de juiste ballen vallen. De lotto is echter een manier om arme mensen die niets van wiskunde kennen nog armer te maken … en onderstaande bewijst deze stelling.

De volgende keer dat jij droomt van instant rijkdom, denk dan eens aan deze gebeurtenissen. De kans dat dit gebeurt, is namelijk groter dan dat jij de lotto wint. (En denk dan ook eens wat je allemaal zou kunnen doen met het geld dat je NIET uitgeeft aan de lotto.)

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 8 juli 2016

Bill Gross: Staatsobligaties zeer risicovol door lage rente

Volgens Bill Gross zijn staatsobligaties met deze historisch lage rente te risicovol geworden, omdat een stijging van de rente dan een veel grotere impact heeft op de waarde van de obligatie. Bill Gross werkte jarenlang voor obligatiebelegger Pimco en kent de obligatiemarkt dus als geen ander.

Lees verder op Hollandgold
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs