EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: bitcoinweb.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7971 tot 7975 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 20 juli 2016

Lage rente zorgt voor vastgoedzeepbel in 3 landen

Lage rentevoeten zorgen in Canada, Zweden en Australië voor een mogelijk vastgoedzeepbel. En de centrale banken van die landen lijken niet meteen in staat om deze tendens een halt toe te roepen.

Lage rentevoeten zorgen in Canada, Zweden en Australië voor een mogelijk vastgoedzeepbel. En de centrale banken van die landen lijken niet meteen in staat om deze tendens een halt toe te roepen.

In enkele belangrijke steden van deze drie landen zijn de vastgoedprijzen op jaarbasis met meer dan 10% gestegen. In Vancouver bedroeg de stijging zelfs 32%, opvallend want de energie -en mijnactiviteit boerde het voorbije jaar achteruit in Canada. Ook in Stockholm en Toronto wordt het stilaan onbetaalbaar om een huis te kopen.

De reden voor deze forse prijsstijgingen moet niet ver worden gezocht: de extreem lage rente (in Zweden is ze zelfs negatief). Hierdoor worden gezinnen aangezet om een huis te kopen, bovendien verlaten veel jongeren het platteland en vestigen ze zich in deze (hippe) steden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 20 juli 2016

Zo gaat China om met wanbetalers: naming and shaming

Met billboards in treinstations worden notoire Chinese wanbetalers publiekelijk aan de schandpaal genageld. Met naam en toenaam, net zolang ze hun schulden betalen.

Volgens Channel NewsAsia zetten steeds meer Chinese rechtbanken wanbetalers onder druk door persoonlijke informatie en/of levensgrote foto’s te tonen op displays in publieke ruimtes. Prominent naast de vertrektijden van de trein, exposure gegarandeerd.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 20 juli 2016

Goud naar $1500 per oz

De goudprijs zal naar $1500 per oz stijgen volgens de grootste bank van......

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: woensdag 20 juli 2016

Italiaanse aandeelhouders gaan betalen bij bankensteun

Het Europese Hof van Justitie oordeelde gisteren, in een uitspraak over de redding van vijf Sloveense banken in 2013, dat de Europese Commissie mag eisen dat een EU-lidstaat aandeelhouders en houders van achtergestelde leningen laat delen in de lasten, voordat er belastinggeld wordt gebruikt om een bank te redden.

De uitspraak kan van belang zijn voor het steunpakket van 40 miljard euro dat de Italiaanse regering wilt steken in de noodlijdende Italiaanse bankensector. Italië wilt zoveel mogelijk beleggers ontzien maar Europa wil dat Italië alleen een regeling treft voor kleine beleggers die het slachtoffer zijn geworden van wanpraktijken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 19 juli 2016

Dit deden 10 miljardairs in hun 20-er jaren

Waar de een ‘falen’ ziet, ziet de andere ‘opportuniteit’. Geen enkel pad is hetzelfde, ook de miljardairs van vandaag hebben hun eigen weg moeten zoeken. Dat niets onmogelijk is, blijkt uit de verhalen van deze miljardairs.

Op zijn 25e was Marc Benioff van Salesforce al miljonair terwijl Spanx oprichster, Sara Blakely, nog een nobele onbekende verkoopster was. Beide zijn nu miljardair.

En zo heeft iedereen zijn eigen verhaal. Dit zijn er 10 mooie

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs