EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
39
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 7986 tot 7990 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 2 juni 2016

Beursbedrijven willen 1.250 banen schrappen in voorgestelde fusie

Beursbedrijven LSE en Deutsche Börse zijn van plan om 1.250 banen te schrappen als ze samengaan. De ontslagronde moet ervoor zorgen dat er 450 miljoen euro aan kosten worden bespaard.

In juli stemmen de aandeelhouders van beide bedrijven over de voorgestelde fusie en de kostenbesparingen zijn een belangrijke overweging om samen te gaan, zo meldt The Financial Times.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 2 juni 2016

IJzererts legt Chinese industriële zwakte bloot

Het ziet ernaar uit dat ijzererts alle winst van eerder dit jaar gaat verliezen. De vraag vanuit China blijkt dan toch niet zo sterk als in april aangegeven.

Het ziet ernaar uit dat ijzererts alle winst van eerder dit jaar gaat verliezen. De vraag vanuit China blijkt dan toch niet zo sterk als in april aangegeven.

IJzererts, dat wordt gebruikt om staal te produceren, kende in mei de sterkste maanddaling in vijf jaar. De koers voor een ton is volgens Metal Bulletin van $70 tot $48 teruggevallen. Vandaag staat de prijs zoals u hieronder kunt zien nog nauwelijks boven het niveau van begin januari. Hiermee komt de laagste koers sinds 2008, namelijk $38,30 van december 2015, in zicht.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 2 juni 2016

Aantal Spaanse werklozen voor het eerst onder vier miljoen

Het aantal werklozen in Spanje daalde in mei in het sterkste tempo in bijna twee jaar en het totale aantal mensen zonder baan was voor het eerst sinds augustus 2010 lager dan vier miljoen. 

Dat blijkt uit cijfers die het ministerie van Arbeid donderdag naar buiten bracht.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 2 juni 2016

Dit is de reden waarom doemscenario Eurozone reeds een realiteit geworden is

Diverse landen in Europa kreunen al decennia onder zware schulden. Ondanks de begrotingseisen van de Europese Commissie blijven de begrotingstekorten oplopen. Hierbij kan men dan ook terecht de vraag stellen als de EU ooit wel sancties zal opleggen aangezien het steeds maar bij waarschuwingen blijft. In het verleden bleek de EU ook hier zwaar tekort te schieten…

De Europese economie trekt weer langzaam aan in de meeste Europese landen. Financieel zwaar getroffen landen zoals Portugal, Spanje of Frankrijk slagen er echter nog steeds niet in om hun begrotingstekorten terug te dringen. De Europese Commissie moet binnenkort dan ook beslissen als het voor de eerste keer in zijn bestaan daadwerkelijk zal overgaan tot het sanctioneren van deze landen (en hierbij nog meer tegenstand tegen de EU kan veroorzaken).

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 1 juni 2016

China: het wordt nog enger dan de Financiële Crisis van 2008

Het bewijs dat China in een schuldencrisis van grote omvang terecht kan komen stapelt zich op. Een nieuwe indicatie hiervan vinden we in mate van zogenaamde ‘improductieve schulden’. Die zorgen o.a. voor het opdrijven van de prijzen. De mate en hoogte hiervan verbleekt bij die van de schuldencrisis zoals we die kennen uit het jaar 2008. Dit stelt Torsten Slok, econoom bij Deutsche Bank in een recent uitgebracht rapport.

Zijn bevindingen komen tot uitdrukking in onderstaande grafiek, waar de mate van schuldengroei in verhouding met de groei van het BNP wordt vergeleken met die van de Verenigde Staten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs