EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 81 tot 85 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 10 juli 2018

Chinezen gaan grote batterijfabriek voor elektrische wagens bouwen in Duitsland

Het Chinese CATL (Contemporary Amperex Technology) gaat in Erfurt, in de Duitse deelstaat Thüringen, een grote fabriek bouwen voor de productie van batterijcellen voor elektrische wagens. BMW wordt de eerste klant en gaat de batterijen kopen voor zijn elektrische BMW i-next. Vanaf 2021 gaat het om zo’n 1,5 miljard euro orders per jaar, maakt de Duitse autobouwer bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 10 juli 2018

Is Deutsche Bank de volgende die ten onder zal gaan?

Het aandeel Deutsche Bank noteert rond het laagste punt ooit. Inmiddels staat de derde topman in zes jaar tijd aan het roer bij de grootste bank van Duitsland. Hier is duidelijk wat aan de hand. Dat is overigens zeker niet voor de eerste keer. Tijd om één en ander te onderzoeken. Afgelopen juni heeft het Amerikaanse Standard & Poor’s (S&P) de kredietwaardigheid van Deutsche Bank (DB) naar beneden bijgesteld van A naar BBB+. De problemen bij DB blijken al een tijdje gaande te zijn, vandaar ook dat het aandeel in vrije val is geraakt afgelopen jaren, zoals hieronder goed is te zien. De koers van Deutsche Bank staat inmiddels onder het niveau van tijdens de kredietcrisis.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

China helpt door handelsoorlog getroffen bedrijven met eigen heffing

China gebruikt de importtarieven die de regering heeft ingesteld op Amerikaanse goederen om ondernemingen die getroffen worden door Amerikaanse belastingen te compenseren.

Als vergelding voor de Amerikaanse importtarieven op een reeks Chinese goederen, heeft Peking extra belastingen ingesteld op vooral agrarische goederen zoals sojabonen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

Monetaire magie

In een vrije samenleving zijn banken afhankelijk van hun klanten. In deze samenleving is het omgekeerd. De reden is zeer eenvoudig: de grondstof die banken nodig hebben om geld te kunnen produceren moet niet meer worden opgehaald in de vrije markt, maar wordt via de centrale bank aangeleverd door de staat. Die grondstof, namelijk, zijn terugbetalings-beloften, groot en klein.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

Rusland mengt zich ook in handelsoorlog, stelt heffingen in tegen VS

Ook de Russen mengen zich in de handelsoorlog. Rusland heeft een reeks importheffingen op Amerikaanse producten afgekondigd. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs