EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 801 tot 805 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 6 juni 2018

De prijs voor deze commodity vliegt werkelijk door het dak

De meeste beleggers moeten niets hebben van de commoditysector. Door velen wordt deze sector gezien als ‘saai’. Daarnaast hebben de prestaties van de commoditysector van de afgelopen jaren niet bepaald een gunstige invloed gehad op het oordeelsbeeld van de beleggers. Toch is er één commodity die de afgelopen maanden werkelijk in waarde is geëxplodeerd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 6 juni 2018

Kroonprins van Abu Dhabi stimuleert economie met 11,6 miljard euro

Kroonprins Mohammed bin Zayed Al Nahyan van Abu Dhabi investeert de komende drie jaar 13,6 miljard dollar (11,6 miljard euro) in de economie. De nieuwe maatregelen moeten het makkelijker maken om bedrijven te beginnen, banen te creëren en meer toeristen aan te trekken.

De maatregelen moeten binnen vijf jaar zorgen voor 10.000 nieuwe banen in de Verenigde Arabische Emiraten, twitterde de kroonprins dinsdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 6 juni 2018

Goud en de achtbaan van het helikoptergeld

[...]

In de volgende economische wereldcrisis, die echt niet is afgeschaft, zullen de Dollar en de Treasuries weer de vluchthavens bij uitstek worden, naast wat fysiek Goud. De reden is, dat Amerika in de geschiedenis heeft bewezen om harde maatregelen niet te schuwen om haar overheersende invloed te handhaven. Denk maar eens terug aan de dolksteek, die werd toegebracht door Amerika aan het 27-jarige internationale monetaire Bretton Woods systeem in 1971, dat de Amerikaanse Goudreserves bedreigde. De toenmalige minister van Financiën, John Connally, liet zich ontvallen: ‘the Dollar is our currency, but it’s your problem’.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: woensdag 6 juni 2018

“Investeer niet in opkomende landen, maar ga er gewoon op vakantie”

Een apart advies van columnist Howard Gold van de nieuwssite Marketwatch. Hij beweert namelijk dat beleggers beter gewoon op reis gaan naar opkomende landen in plaats van er geld te investeren. De positie van de Amerikaanse dollar maakt het volgens hem momenteel minder interessant om aandelen en obligaties te kopen van deze landen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 6 juni 2018

Ripple CEO vergelijkt Bitcoin met het oude muziekprogramma Napster

Napster, een online muziekdienst die nu al ruim 14 jaar niet meer actief is maar in der tijd wel een grote invloed heeft gehad voor het delen van muziek. CEO van Ripple Brad Garlinghouse vergelijkt de populaire Bitcoin met Napster. ‘The first of its kind’, goed voor een eerste aanzet om een nieuwe technologie in de luiden maar gedoemd om te mislukken op termijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs