Nieuws / Artikelen met het woord

57286 artikelen gevonden. Artikel 801 tot 805
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 18 juli 2017

Over Syrië, oorlog en de New World Order

Na zes jaar oorlog kon in Syrië geen enkel van de Angelsaksische doelstellingen van de NWO bereikt worden: met de “Arabische Lente” zijn de moslimbroeders niet aan de macht kunnen komen en hebben zelfs in heel de regio fel aan invloed ingeboet (behalve in Qatar en Turkije). Het multiculturele model van de lekenstaat in Syrië is overeind gebleven en aan het herstel van de Chinese zijderoute wordt verder gewerkt. Wel kunnen Israël en Turkije hun illegale bezetting van een deel van Syrië voorlopig handhaven.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 17 juli 2017

Chinese economie kan voor het eerst sinds 2010 opnieuw groeien

China is de op één na grootste economie ter wereld, maar zijn groeicijfers zijn verdacht eentonig. Vorig jaar groeide de Chinese economie 3 kwartalen op rij met een zelfde 6,7%, dit jaar werd zowel in het eerste als in het pas afgelopen tweede kwartaal een groei van 6,9% opgetekend.

Maar achter die officiële cijfers wordt een interessante trend merkbaar. De nominale groei van de economie – die geen rekening houdt met inflatie – geeft vaak een betere indicatie van de reële stand van zaken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 17 juli 2017

Hoe bereken je hoe rijk (of arm) je bent?

Je leest wel eens dat Bill Gates $85 miljard waard is of dat Snapchat CEO Evan Spiegel $1 miljard minder waard is geworden. Misschien vraag je jezelf dan af hoe rijk (of arm) je zelf bent? Gelukkig moet je geen miljonair zijn om daar achter te komen. Iedereen kan te weten komen hoeveel hij/zij waard is dankzij jouw netto vermogen.

Het netto vermogen berekenen is niet zo moeilijk: je telt op wat je bezit en je trekt daar jouw schulden af. Wanneer je jouw netto vermogen regelmatig berekent, weet je dus ook of je rijker of armer wordt.

Wie rijk wil worden, moet zijn netto vermogen kennen én moet zijn netto vermogen zien te verhogen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 17 juli 2017

Fabrikant van Lada schrapt duizenden banen

De Russische autofabrikant AvtoVAZ, de maker van Lada, wil snel van ruim achtduizend medewerkers af. Het massaontslag bij de in moeilijkheden verkerende autobouwer zou dit jaar zesduizend arbeiders treffen en in 2018 nog eens 2200.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 17 juli 2017

Chinezen kopen overzeese havens op

Chinese operatoren hebben de voorbije twaalf maanden in totaal voor 20,1 miljard dollar investeringsprojecten aangekondigd in negen buitenlandse havens. Dat blijkt uit een rapport van de Britse investeringsbank Grisons Peak.

Bovendien zou nog over een aantal gelijkaardige initiatieven in andere havens worden onderhandeld.