Nieuws / Artikelen met het woord

58176 artikelen gevonden. Artikel 801 tot 805
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 1 november 2017

Hier moet je aan de slag om het meeste te verdienen

Niet alleen je diploma, je functie en je anciënniteit bepalen hoeveel je verdient. Je loon hangt ook af van de provincie waarin je werkt. De volgende cijfers van de FOD Economie (2015) onthullen waar je naartoe moet pendelen voor het mooiste loonstrookje.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 31 oktober 2017

1.000 euro voor iPhone X? Het schrikt ons niet af

1.000 euro voor een iPhone X? De hoge prijs houdt de consument niet tegen om de nieuwe smartphone van Apple te bestellen. Volgens het technologiebedrijf is de vraag naar de gsm “buitengewoon groot”.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 31 oktober 2017

'Banken kunnen nog jaren vooruit met lage rentes'

Banken kunnen uiterst lage rentes volgens de Europese Centrale Bank (ECB) tot zeker tien jaar overleven.

Dat schrijft de ECB maandag in een onderzoekspaper. De bank dekt zich wel in door te stellen dat het paper "niet nadrukkelijk de mening van de Europese Centrale Bank" zou weergeven.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 31 oktober 2017

Slovenië is de onverwachte bondgenoot van Catalonië

De Catalanen krijgen weinig steun van Europese landen in hun strijd om onafhankelijkheid, aangezien ze allemaal achter de Spaanse regering van Mariano Rajoy staan. Maar uit onverwachte hoek komt er toch een bondgenoot voor Catalonië. Slovenië zou zelfs overwegen om als eerste land een onafhankelijk Catalonië te erkennen.

Echt fair loopt het niet in Europa voor de Catalanen. Dat kan ook moeilijk anders, als je geen steun krijgt van de grote machtsblokken. Frankrijk en Duitsland steunen meer dan 100 procent Madrid, met geen grammetje sympathie voor de Catalanen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 31 oktober 2017

Dit wordt uw bank van de toekomst

Tijden veranderen, banken ook. De digitalisering (en bijhorende robotisering en automatisering) van onze economie zet zich - volgen sommigen ongenadig - verder, en dat betekent vooral dat er mee geëvolueerd moet worden. Wie dat niet doet, dreigt kopje onder te gaan. Hebben de banken dan nog wel een toekomst? Ja, zeggen de experts, al zal u het vertrouwde bankmodel binnen enkele jaren amper nog herkennen.