Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 8011 tot 8015
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 4 april 2016

Waarom je niet jaloers moet zijn op de miljonairs van The Sky is the Limit

Hopen geld, blitse bolides, een villa, een penthouse, bontmantels en juwelen: de rijken uit The Sky is the Limit hebben alles. Maar miljonairs hebben ook een pak problemen die je liever niet wil. Hier zijn vijf redenen waarom je eigenlijk echt niet jaloers moet zijn op hen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 4 april 2016

IMF verwacht geen Griekenland-deal op korte termijn

IMF-directeur Christine Lagarde verwacht niet op korte termijn een akkoord te bereiken over een plan dat nieuwe steun aan Griekenland mogelijk kan maken. Ze schreef aan de Griekse premier Alexis Tsipras dat "we nog een flinke afstand zijn verwijderd" van een overeenkomst waar het fonds mee akkoord kan gaan.

Tsipras had opheldering geëist over gelekte notulen die zouden gaan over een discussie tussen IMF-functionarissen. Uit het verslag zou onder meer blijken dat zij gefrustreerd zijn doordat er weinig schot zit in de gesprekken over de hervormingen van de Griekse economie.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 3 april 2016

Deze miljardair heeft 5 gouden tips voor de winnaars van de Amerikaanse superloterij

De recordjackpot van 1,56 miljard dollar in de Amerikaanse loterij Powerball zal onder drie winnaars worden verdeeld. Winnende loten zijn verkocht in de staten Californië, Tennessee en Florida. De kans op winst was klein: 1 op 292 miljoen, maar omdat er verschillende loten met dezelfde cijfercombinatie zijn verkocht, zijn er nu dus drie winnaars.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 3 april 2016

Panama Papers onthullen hoe de elite geld parkeert in belastingparadijzen

Een gigantisch lek van vertrouwelijke documenten onthult hoe de rijksten der aarde gebruik maken van belastingparadijzen om hun rijkdom te verbergen. De documenten zijn afkomstig van Mossack Fonseca, het vierde grootste advocatenkantoor ter wereld, in Panama. De informatie werd uitgebracht door het Internationaal Consortium van Onderzoeksjournalisten (ICIJ), waar onder andere journalisten van De Tijd, Le Soir, Knack en The Guardian deel van uitmaken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 3 april 2016

Saoedi-Arabië voorziet fonds van 2000 miljard dollar voor herstructurering economie

Enige weken geleden kwam Saoedi-Arabië nog in het nieuws met aan aankondiging dat het zich zou beginnen voorbereiden op het post-olie tijdperk. Dit lijken alvast geen loze woorden te zijn waarbij er nu voor het eerst concrete cijfers genoemd worden. Deze cijfers zijn al even duizelingwekkend als de weelde bij de Arabische prinsen. Als totale investering zou Saoedi-Arabië maar liefst 2 biljoen dollar willen investeren…

Saoedi-Arabië maakt zich klaar om het post-olie tijdperk in de stappen en creëert als eerste concrete stap een staatsfonds van waaruit de investeringen gedaan zullen worden. Dit staatsfonds zal maar liefst 2 biljoen dollar als kapitaal voor handen hebben, waardoor er enorme investeringen kunnen gedaan worden. Dit zou genoeg zijn om de 4 grootste bedrijven ter wereld op te kopen, kwestie van de zaak in het juiste perspectief te plaatsen.