EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8011 tot 8015 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 31 mei 2016

TUSK: ‘We zagen niet dat de gewone mensen ons euro-enthousiasme niet delen’

De Europese Volkspartij moet meer inspanningen doen om te beletten dat Europese burgers op zoek gaan naar radicale en brutale politieke alternatieven. Dat heeft Donald Tusk, president van de Europese Raad, gezegd op een congres in Luxemburg ter gelegenheid van de veertigste verjaardag van de Europese Volkspartij.

“Europa is geobsedeerd geweest door het idee van een onmiddellijke en totale integratie, maar heeft daarbij over het hoofd gezien dat een belangrijk gedeelte van de Europese bevolking dat enthousiasme niet deelt,” drukte Tusk de deelnemers aan het congres op het hart.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 31 mei 2016

IMF:  9 op 10 Franse werklozen zijn volledig kansloos op de arbeidsmarkt

In Frankrijk dreigen negen op de tien werklozen er nooit meer in lukken een nieuwe baan te vinden. Dat staat in een rapport van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), waar wordt opgemerkt dat de profielen en diploma’s van de Franse werklozen niet langer beantwoorden aan de actuele arbeidsmarkt.

Opgemerkt wordt dat de Franse werkloosheid geen verband houdt met de economische groei van het land, maar een structureel karakter vertoont. “Frankrijk wordt gekenmerkt door factoren die de lokale arbeidsmarkt minder geschikt maken voor de evolutie van de wereldwijde economie,” aldus Christian Mumssen, samensteller van het rapport.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 31 mei 2016

Europese Crisis update: Portugal (bijna) opnieuw failliet

Vorige week stond in de Spaanse krant El Pais te lezen dat een van de grootste banken in Portugal opnieuw extra kapitaal nodig heeft nadat de bank in het eerste kwartaal barslechte resultaten publiceerde. Dit brengt de Portugese overheid in nauwe schoentjes waardoor het nu opnieuw de beurt is aan Portugal om het lont aan het Europese kruitvat te steken.

Caixa Geral de Depósitos (CGD), de bank in kwestie, beheert ongeveer 1/3 van alle Portugese deposito’s. Na een ontstellend zwak jaarbegin zou de bank €4 miljard vers kapitaal nodig hebben. Dit komt overeen met 2,5% van het bbp van Portugal. De eerste minister liet al weten dat de geruchten kloppen, al wou hij het bedrag niet bevestigen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 31 mei 2016

Het wordt er niet beter op in Japan

Japan doet er alles aan om uit een economische crisis te klimmen, maar het wil niet lukken. Volgens macro-econoom Kees de Kort ligt dat aan een gebrek aan vertrouwen door de Japanners zelf.

Japan doet er alles aan om uit een economische crisis te klimmen, maar het wil niet lukken. Volgens macro-econoom Kees de Kort ligt dat aan een gebrek aan vertrouwen door de Japanners zelf.

'Gisteren kregen we nieuws over de Japanse detailhandel. In de totale verkoop zagen we een klein minnetje. Ook in de totale bestedingen was een minnetje te zien. En tevens in de totale productie: een minnetje. Terwijl bij de loonontwikkelingen een klein plusje waarneembaar is. De Japanners kunnen dus wel besteden, maar ze willen niet meer. Het vertrouwen is weg. Iedereen zit naar elkaar te kijken en te wachten op wat komen gaat', legt De Kort uit.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 31 mei 2016

De rijkste man ter wereld zegt dat je deze zomer deze 5 boeken moet lezen

Bill Gates, ex-CEO en oprichter van Microsoft en tevens rijkste man ter wereld, is een echte boekenworm. Het is dan ook niet voor niets dat hij bijzonder intelligent is. Vorige week publiceerde hij zijn favoriete boeken voor deze zomer. Het zijn boeken die hem wakker hielden tot ver na slaaptijd, zegt Gates zelf.

Gates leest niet alleen boeken over technologie, maar juist een hele variëteit aan onderwerpen. Dat maakt dat hij een zeer breeddenkende intelligentie heeft. Zijn boekenlijst gaat dan ook van science fiction over wiskunde tot zelfs de manier waarop men de Japanse economie kan redden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs