EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8016 tot 8020 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 18 juli 2016

Brexit maakt Britse bedrijven tot aantrekkelijke overnameprooien

Het Japanse Softbank doet een bod van 29 miljard euro op het Britse ARM Holdings, een grote speler binnen de chipindustrie. Dit gebeurt niet toevallig op dit moment nu het pond meer dan een vijfde in waarde is gedaald tegenover de Japanse Yen.

ARM klinkt misschien niet erg bekend in de oren maar toch gebruiken we hun chips nagenoeg dagelijks. Zo zijn ze te vinden in elke verkochte IPhone en vele andere technologische hoogstandjes waarbij chips nodig zijn. Dit staat in schril contrast met het veel bekendere Intel dat maar geen voet aan de grond krijgt in de business van chips voor smartphones.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 18 juli 2016

Onrust in Turkije zet beurs lager

Het afgelopen weekend keken we met verbazing naar de ontwikkelingen in Turkije. Tanks reden door de straten en gevechtshelikopters openden het vuur op het parlementsgebouw en op mensen op straat. Beleggers houden niet van onzekerheid en dat zien we terug op de financiële markten. De Turkse aandelenmarkt ging maandagochtend met 5% onderuit.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 18 juli 2016

Turkse beurs daalt ruim 5 procent na mislukte coup

De koers van de Turkse aandelenbeurs in Istanbul is maandagochtend met 5,1 procent gedaald. Het leger deed vrijdag een couppoging, maar slaagde er niet in de macht te grijpen.

De koers van de Turkse aandelenbeurs in Istanbul is maandagochtend met 5,1 procent gedaald. Het leger deed vrijdag een couppoging, maar slaagde er niet in de macht te grijpen.

Het gaat om de grootste daling van de beursindex sinds augustus 2015. De Turkse beurs opende op maandag 2,5 procent lager.

De Turkse lira herstelde maandagochtend ongeveer de helft van de schade die de munt opliep nadat tanks vrijdag de straten van Istanbul en Ankara binnen reden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 18 juli 2016

Geef deze dingen onmiddellijk op als je succesvol wilt zijn

Naarmate je leven vordert leer je jezelf goede en minder goede dingen aan. De minder goede eigenschappen staan een leven met veel succes in de weg, maar zijn er door de jaren heen ongemerkt ingeslopen. Lees hier welke dat zijn en wat je eraan kunt doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 18 juli 2016

Nog meer negatieve rente

Wie had tien jaar geleden kunnen vermoeden dat negatieve rente de normaalste zaak van de wereld zou worden? Een kwart van alle staatsobligaties heeft nu al een negatieve rente en de verwachting is dat dit percentage de komende jaren alleen maar verder zal toenemen. Daardoor hebben we nu de bizarre situatie dat zelfs landen als Japan en Italië tegen een negatieve rente kunnen lenen.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs