Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 8021 tot 8025
Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 28 februari 2016

Dertigers zonder job reizen wereld rond en leggen uit hoe ook jij dat kan

Ze zijn jong. Ze zijn van gewone komaf. En ze hebben genoeg geld om met pensioen te gaan en met hun bijna eenjarige peuter Julian de wereld rond te reizen zonder te werken. Het zijn Jeremy Jacobson en Winnie Tseng, twee dertigers die drie jaar geleden ontslag namen om hun droom na te jagen. En nu uitleggen hoe anderen hun voorbeeld kunnen volgen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 28 februari 2016

Einde Bear Market bij goud? Dan kan er dit gebeuren…

Jeff Clark, van Hard Assets Alliance, deed een onderzoek naar de historische Bear Markets bij goud. Clark komt tot de conclusie dat we op dit moment te maken hebben met de zevende serieuze Bear Market sinds het jaar 1975 en zocht daarnaast uit wat er de vorige keren gebeurde toen deze Bear Markets ten einde kwamen.

Op de bovenstaande grafiek is zichtbaar wat er in het verleden gebeurde toen de Bear Markets bij goud ten einde kwamen. We kunnen zien dat de goudprijs sinds dat moment met minimaal 25 procent in waarde steeg en met maximaal 717 procent.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 28 februari 2016

Historisch: woningrente duikt onder 1 procent

De lage rente heeft al langer een groot effect op de hypothecaire leningen, met zeer lage rentevoeten en veel gezinnen die daarom voor een herfinanciering gaan. Maar nu is ook de symbolische kaap van 1 procent rente onderschreden, zo schrijft De Tijd vandaag. Crelan biedt sommige klanten een tarief aan van 0,96 procent voor een hypothecair krediet op tien jaar met een vaste rentevoet.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 28 februari 2016

Klaar voor een bijberoep? Dit zijn perfecte combi jobs

Om je eerste stappen te zetten als zelfstandige, heb je redelijk wat durf nodig. Je kan je markt verkennen door eerst een tijdje in bijberoep te gaan, maar niet elk hoofdberoep laat zich even gemakkelijk combineren met een bijberoep.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: zaterdag 27 februari 2016

The Bitcoin report #36: Interview met de CEO van de Trezor wallet

Deze week een interview met de CEO van Satoshilabs: Alena Vranova. 

Satoshilabs is de maker van de veiligse Bitcoin hardware wallet genaamd de "Trezor". 

Er wordt gepraat over de werking van deze hardware en de toekomstige toepassingen van deze hardware wallet. 

Op korte termijn zul je via de trezor een complete wachtwoorddatabase kunnen bijhouden, waarmee je zonder wachtwoord op websites kunt inloggen.