Nieuws / Artikelen met het woord

57310 artikelen gevonden. Artikel 8051 tot 8055
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 26 februari 2016

Een 24-jarige miljonair vertelt zijn 7 regels tot succes

Iedereen heeft zijn eigen manier om rijk te worden. Maar opvallend genoeg zijn er veel gelijkenissen tussen de miljonairs. Geld komt niet vanzelf. Er is altijd wel een beetje geluk mee gemoeid, maar geluk kan je afdwingen door bepaalde regels te volgen.

Daniel Ally was al miljonair op zijn 24e. Volgens hem had dat te maken met onderstaande 7 regels die hij steeds in acht nam.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 26 februari 2016

Volgende halte voor goud: $1.400

De goudprijs kende een parabolische start van 2016 met een stijging van bijna $200 op enkele weken. Nu consolideert de goudprijs deze winst. Een top-analist omschrijft goud als een superheld in turbulente beurstijden. Wanneer de turbulentie aanhoudt, kan de goudprijs nog door stijgen tot $1.400.

Terwijl Goldman Sachs zijn klanten aanraadt om goud te verkopen, blijft de prijs goed standhouden boven $1.200 en daalt de kans op een renteverhoging door de Federal Reserve in maart van 50% naar 10%. Dit ondersteunt een verdere stijging van het gele edelmetaal.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 26 februari 2016

Waar kan je nog goud kopen zonder dat de overheid het weet?

De ‘war on cash’ werd hier al uitvoerig beschreven. Overheden willen alle financiële transacties kunnen opvolgen. Alles wat je doet met je geld, willen ze weten. Daarom dat ze stap voor stap het gebruik van cash geld willen elimineren. Goud is een goed alternatief om geld/vermogen te bewaren zonder dat de overheid het weet. Maar dan mogen ze uiteraard ook niet weten dat je goud koopt.

Fysiek goud koop je niet als belegging, het is een verzekering tegen financieel onheil. Goud wordt al duizenden jaren over heel de wereld gebruikt als een waardevol betaalmiddel. Het is deelbaar, gemakkelijk te transporteren, duurzaam en waardevol. Het is de grootste vijand van papier geld, daarom dat je goud buiten de kennis van de overheid moet houden, zo zegt Casey Research.

In de Verenigde Staten was er een grote confiscatie van goud tijdens de jaren ’30. Er stond een boete van $10.000 en een gevangenisstraf van 10 jaar op het bezit van goud. In de moderne tijd zal dit niet meer mogelijk zijn, nu zal de confiscatie digitaal plaatsvinden.

Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 26 februari 2016

De werkloosheid ligt veel hoger dan de officiële cijfers zeggen

De werkloosheid in Nederland loopt terug, reden voor optimisme zou je zeggen. Maar volgens De Nederlandsche Bank geeft dit een vertekend beeld van de huidige situatie op de arbeidsmarkt. Dat heeft alles te maken met de definitie van wanneer iemand werkloos is.

Als je één uur of meer per week werkt, heb je volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) een baan. Volgens die definitie telde Nederland in januari ruim 8,3 miljoen werkenden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 26 februari 2016

Een grote ramp dreigt wanneer de 20-jarige bubbel in aandelen uit elkaar spat

Jesse Colombo is een expert in het spotten van bubbels. Hij voorspelde onder andere de oliebubbel en verschillende bubbels in groeilanden. Volgens Jesse Colombo bevindt de Amerikaanse aandelenmarkt zich nog steeds in een bubbel die nu al 2 decennia duurt. Het einde van die bubbel zal rampzalige gevolgen hebben.

We bevinden ons in het midden van de storm. Op wat turbulentie in het begin van dit jaar na bevinden we ons nog steeds niet in een crisis. De economie bevindt zich in een bubblecovery en deze is nauw verbonden met de aandelenmarkt. Wanneer de bubbel in bubblecovery uiteen spat, zijn de gevolgen nauwelijks te overzien.