EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
30
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
30
kliks
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8066 tot 8070
Geplaatst op: maandag 9 mei 2016

Fitch bevestigt 'triple A' voor Nederland

Kredietbeoordelaar Fitch blijft overtuigd van de kredietwaardigheid van Nederland. Het hoogst mogelijke rapportcijfer (AAA) voor langlopende staatsleningen blijft van kracht, liet de firma vrijdag weten.

Kredietbeoordelaar Fitch blijft overtuigd van de kredietwaardigheid van Nederland. Het hoogst mogelijke rapportcijfer (AAA) voor langlopende staatsleningen blijft van kracht, liet de firma vrijdag weten.

Nederland heeft volgens Fitch een sterke investeringspositie die wordt ondersteund door het overschot op lopende rekeningen van meer dan 9 procent van het bruto binnenlands product (bbp) sinds 2011.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 9 mei 2016

Column: Einde voor de 500 euro

Aan het begin van de week gingen er al hardnekkige geruchten rond dat er een einde zou komen aan het biljet van €500. Toch waren we enigszins verrast toen de ECB woensdag bekend maakte dat het biljet eind 2018 uit productie gaat. Lees de column van Sander Noordhof op Marketupdate.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 9 mei 2016

Infographic: De goudmarkt van Londen

Londen is nog steeds de grootste goudmarkt ter wereld. Volgens cijfers van de Londen Bullion Market Association (LBMA) wordt er dagelijks voor 5.500 ton aan goud verhandeld, dat is op maandbasis bijna evenveel als de wereldwijde bovengrondse goudvoorraad van ongeveer 187.000 ton. Er wordt op papier veel meer goud verhandeld dan er fysiek in de kluis aanwezig is, een soort fractioneel banksysteem voor goud.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zondag 8 mei 2016

Dit is de donkere kant van de Britse economie

De laatste verschenen macrocijfers vanuit het Verenigd Koninkrijk geven reden om ons de nodige zorgen te maken over de Britse economie. De groei in de bouw- en de dienstensector beweegt op het laagste niveau in drie jaar tijd en de productiesector heeft voor het eerst in drie jaar tijd te maken met een krimp.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 8 mei 2016

Deze groep is er slechter aan toe dan voor de financiële crisis

Er wordt vaak gezegd dat we de financiële crisis volledig achter ons hebben gelaten. Wellicht zal dit voor sommige mensen ook zo zijn, maar we moeten ons goed beseffen dat er ook nog steeds mensen zijn die nog wel de nare gevolgen van deze crisis ondervinden. Voornamelijk zijn dat de mensen die hun hypotheek ‘onder water’ zagen gaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs