Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 8071 tot 8075
Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 15 maart 2016

'Wassenaar en Aerdenhout hebben weer duurste huizen'

Wassenaar en Aerdenhout hebben de duurste huizen van het land. De duurste straat is de Konijnenlaan in Wassenaar met een gemiddelde woningwaarde van 2,35 miljoen euro. Aerdenhout-Zuid is de duurste buurt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 15 maart 2016

Deze fouten mag je nog maken als je jong bent, … maar niet voor lang

Als jongere is het niet gemakkelijk om de juiste financiële beslissingen te nemen. Je moet kiezen tussen je financiële toekomst veilig stellen of meegaan met het materialistisch denken van je leeftijdsgenoten. Je kan en mag dus een aantal fouten maken, … maar niet te lang. Anders loop je heel je leven achter de feiten aan.

Wanneer je nog jong bent, moet je dus serieus nadenken om onderstaande 5 fouten niet meer te maken. Dit zet je sneller op weg naar financiële rijkdom. Je zal jezelf over 10 jaar bedanken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 15 maart 2016

Kinderen en geld: wat zeg je hen wel en niet?

Vandaag is de Week van het Geld van start gegaan, het geknipte moment om het eens met uw kinderen over geld te hebben. Maar dat betekent niet dat u meteen uw loonbrief op tafel moet leggen, zegt gedragstherapeute Marijke Bisschop.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 14 maart 2016

Tony Robbins 7 Tips voor een rijk leven

Tony Robbins is een specialist op het creëren van rijkdom, niet alleen voor zichzelf maar ook voor anderen. Voor een van zijn bestsellers interviewde Robbins 50 financiële experts met de vraag hoe je een financieel rijk leven moet opbouwen.

Robbins interviewde onder andere Ray Dalio, Steve Forbes en Warren Buffett. Deze experts vertelden allemaal hun eigen verhaal, maar 7 tips komen altijd terug. Wanneer je leeft naar deze tips, wacht ongetwijfeld een rijk leven – aldus Tony Robbins.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 14 maart 2016

Een eenvoudige manier om je goudvoorraad te verdubbelen

De goudprijs consolideert zijn winst van begin dit jaar, maar de zilverprijs ligt er de laatste tijd wat beter bij. Zilver bleef dan ook achter op goud waardoor de historische onderwaardering alleen maar groter werd. Wil je echt profiteren van de volgende stierenmarkt in edelmetalen en je goudvoorraad verdubbelen, dan moet je nu zilver kopen.

De goud/zilver ratio bedroeg de laatste 40 jaar gemiddeld 54 met een deviatie van 20. Dit betekent dat zilver boven 74 fors ondergewaardeerd is ten opzichte van goud en zilver onder 34 fors overgewaardeerd. Momenteel ligt de goud/zilver ratio boven 80 én zijn er verschillende specialisten die aangeven dat de goudprijs nog veel hoger kan, dubbele winst voor beleggen in zilver.

Jeffrey Gundlach heeft nog steeds een prijsdoel van $1.400 voor goud op korte termijn, nog steeds een stijging van 12%. Pierre Lassonde, een van de meest gerespecteerde experts in de sector zegt dat iedere seculaire stijging van goud altijd eindigt met een goud/aandelen ratio van 1.