EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8086 tot 8090 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 28 juli 2016

Deutsche Bank betaalde op 3 jaar boetes die het bbp van Albanië evenaren

De Duitse financiële groep Deutsche Bank heeft de voorbije drie jaar 10 miljard euro moeten betalen aan boetes en andere legale claims. De top van de bank heeft de aandeelhouders echter gegarandeerd dat de zwaarste claims tegen het einde van dit jaar zullen zijn opgelost. Het is volgens Deutsche Bank dan ook het laatste jaar dat zoveel geld aan juridische procedures zal worden verspild.

Onder meer moet de instelling in de Verenigde Staten nog een regeling treffen voor een dossier met herverpakte woningkredieten, die in de aanloop van de financiële crisis acht jaar geleden werden verkocht. Er werden 5,5 miljard euro aan provisies voor toekomstige juridische procedures genomen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 28 juli 2016

Economie Venezuela in vrije val

De pers houdt stevig vast aan het beeld dat de nieuwe president Nicolas Maduro het evenbeeld is van Hugo Chavez, de voormalig president van Venezuela. Maduro werkt daar graag zelf aan mee; Chavez werd immers op handen gedragen.

Zeker ook omdat Chavez een puur socialistisch bewind met redelijk succes wist te voeren. Men hoeft het niet eens te zijn met dat beleid of ideologie maar de economie presteerde onder hem niet slecht.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 juli 2016

Wat te doen met 265.000 miljoen?

Japan gaat 265 miljard dollar in de economie stoppen. Maar de vraag is op welke manier. Dat is volgens Macro-econoom Kees de Kort ‘volstrekt onduidelijk’.

‘Gaan ze bruggen bouwen, goedkoop krediet verlenen, of garanties geven? De Japanse centrale bank lijkt het nog niet te weten’, zegt De Kort. ‘Er is alleen een bedrag genoemd. Verder zijn we nog niet, 265 miljard dollar en geen idee wat ermee te doen biedt niet echt vertrouwen’.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 28 juli 2016

Italiaanse spaarder opnieuw de klos?

Op advies van tussenpersonen en banken stopten Italiaanse spaarders de afgelopen jaren een aanzienlijk deel van hun spaargeld in uiterst risicovolle bankobligaties, die nu financiële tijdbommen blijken te zijn.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 28 juli 2016

Europese economie toont veerkracht na de Brexit

De verwachtingen wat betreft de groei van de Europese economie zijn als gevolg van de Brexit flink naar beneden bijgesteld. Maar, de onlangs verschenen PMI cijfers laten zien dat de Europese economie vooralsnog sterker blijft liggen dan de meeste waarnemers hadden gedacht.

Het PMI cijfer over de Europese dienstensector was beduidend beter dan de verwachtingen van de waarnemers. Die hadden gerekend op een notering van 52.5, terwijl het werkelijke cijfer over juli uitkwam op 52.7. Het samengestelde PMI cijfer kwam in de maand juli uit op een notering van 52.9 en dat was beduidend beter dan de verwachtingen van de analisten die hadden gerekend op een notering van 52.5.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs