EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8091 tot 8095 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 29 juli 2016

Duitsland heer en meester over Europa na vertrek UK

Nu de Brexit enigszins begint door de dringen in de financiële wereld komen ook de aankomende kosten tevoorschijn. Terwijl de Britse politici ontkennen dat een Brexit gevolgen zal hebben voor de tewerkstelling zijn diverse grote bedrijven, in het bijzonder in The City, volop bezig met de verhuis voor te bereiden.

Consultingbedrijf Synechron Inc. berekende op vraag van enkele grote bedrijven de kostprijs van een dergelijke verhuis en kwam hierbij als resultaat tot een 50000 Britse Pond (circa 60000EUR). Deze kost is inclusief verhuis, aanwerving nieuwe personeelsleden, ondersteunende diensten en uitbouw van nieuwe kantoren in steden zoals Dublin, Parijs, Amsterdam of Frankfurt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 29 juli 2016

Eén van de grootste economieën heeft geen buitenlandse schuld. Toch is deze in gevaar

China dreigt volop terug te vallen in de oude gewoonte waarbij de groei van het land volledig gefinancierd wordt op krediet en niet structureel is. Op deze manier zijn de reeds gedaalde groeicijfers nog meer alarmerend aangezien deze kredietzeepbel vroeg of laat zal barsten.

Officieel zal China binnenkort lid worden van de World Trade Organization (WTO) en erkend worden als een echte markteconomie. De vraag die gesteld kan worden is echter als dit wel degelijk een markteconomie is aangezien de markt er nog steeds sterk gestuurd wordt en de groeicijfers kunstmatig gecreëerd worden door het verlenen van quasi onbeperkte kredieten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 29 juli 2016

Balans Zwitserse centrale bank geëxplodeerd

Sinds het uitbreken van de financiële crisis heeft de centrale bank op grote schaal en bijna onafgebroken Zwitserse franken ‘bijgedrukt’ om haar munt te verzwakken. In plaats van staatsobligaties op te kopen heeft de Swiss National Bank dat geld gebruikt om verschillende buitenlandse valuta aan te kopen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 29 juli 2016

VS, Japan en Europa wachten aanstaande vrijdag bang af

Vrijdag 29 juli zal mogelijks lange tijd als herinnering aanwezig blijven op de beurzen waarbij diverse grote economieën in de schijnwerpers komen te staan. Zowel Europa, Japan als de Verenigde Staten wachten op belangrijke economische parameters welke een grote invloed kunnen en zullen hebben op de wereldeconomie.

In de Verenigde Staten komt de belangrijke graadmeter aan bod waarbij het periodieke consumentenvertrouwen wordt meegedeeld. Een negatief cijfer heeft grote gevolgen op de beurzen aangezien de Verenigde Staten nog steeds als graadmeter worden aanzien voor diverse andere Westerse economieën.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 29 juli 2016

Zwitserse centrale bank profiteert van negatieve rente en goud

De Zwitserse centrale bank heeft in de eerste helft van dit jaar mede dankzij de negatieve rente een winst van 21,3 miljard frank gerealiseerd. De centrale bank zag de waarde van haar goudvoorraad in deze periode met 7,6 miljard stijgen, terwijl haar posities in buitenlandse valuta omgerekend 13 miljard frank meer waard werden.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs