EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8096 tot 8100 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 2 juli 2016

Pensioen Unie geldt vooral voor NL, niet voor Duitsland!

OK, herinnert u zich de EU Pensioen Unie richtlijn die andere dag in 1 dag tijd ongelezen werd ondertekend door de Nederlandse overheid? Die richtlijn blijkt specifiek te zijn opgesteld voor de 1200+ miljard Nederlandse euro van de Nederlandse pensioenfondsen en Nederlandse pensioenspaarders los te breken uit Nederlandse handen.

“De richtlijn gaat exclusief over Nederland. Na het vertrek van het Verenigd Koninkrijk is 60% van het pensioenvermogen in heel Europa Nederlands: 15 miljoen Nederlanders hebben 1.200 miljard euro, terwijl de andere 400 miljoen inwoners van de EU minder hebben. Duitsland heeft een uitzondering van ongeveer 100% bedongen in rechtsoverweging 16.”

Lees verder op langleveeuropa.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 juli 2016

Ook zonder Brexit gaat de bankensector de dieperik in

Sinds de referendum rond het Britse EU-lidmaatschap, is er veel gezegd en geschreven over de zogenaamde nakende ondergang van de financiële sector in Londen. En, dichter bij huis dan?!

Sinds de referendum rond het Britse EU-lidmaatschap, is er veel gezegd en geschreven over de zogenaamde nakende ondergang van de financiële sector in Londen. En, dichter bij huis dan?!

Terwijl iedereen zich loopt blind te staren op wat er aan de overkant van het Kanaal gebeurt, gaat de informatisering en technologisering op het Europese vasteland aan een verschroeiend tempo verder.

De Belgische banken moeten de komende jaren duizenden jobs wegsnijden, willen zij hun winstgevendheid op peil houden. Een en ander blijkt uit een studie van consultancybureau KPMG, zo meldt De Tijd.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 1 juli 2016

Deze Europese landen willen ook een EU-referendum

De uitslag van het EU-referendum in het Verenigd Koninkrijk heeft heel wat los gemaakt bij de mensen. Hoewel de Britse regering nog niet officieel kenbaar heeft gemaakt dat het daadwerkelijk de Europese Unie gaat verlaten, kan het referendum wel grote gevolgen gaan hebben op andere Europese landen.

Onderzoeksbureau Eurasia Group is van mening dat het EU-referendum in het Verenigd Koninkrijk kan leiden tot een domino-effect onder andere Europese landen. Zo zijn Mujtaba Rahman en Federico Santi van mening dat vooral onder de Franse, Nederlandse, Oostenrijkse en Italiaanse bevolking een groot verlangen heerst naar een dergelijk referendum.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 1 juli 2016

Handel tussen Rusland en China opgedreven

Handelsrelaties zijn belangrijk in een dynamische wereld, dat beseffen ze in China en Rusland maar al te goed. Beide landen hebben besloten om de samenwerking voor verschillende projecten op te drijven. Het zoveelste staatsbezoek van Poetin aan Peking is er eentje om U tegen te zeggen.

Handelsrelaties zijn belangrijk in een dynamische wereld, dat beseffen ze in China en Rusland maar al te goed. Beide landen hebben besloten om de samenwerking voor verschillende projecten op te drijven. Het zoveelste staatsbezoek van Poetin aan Peking is er eentje om U tegen te zeggen.

Het bezoekje van de Russische president Poetin aan de Chinese president Xi Jinping duurde slechts een weekend maar op die korte tijd hebben beide heren maar liefst meer dan 50 handelsakkoorden ondertekend.

Op verschillende vlakken willen beide landen elkaar verrijken zoals bijvoorbeeld vliegtuigbouw, infrastructuur, handel, technologie en innovatie. De totale omvang van het investeringsplan bedraagt zo een slordige 50 miljard dollar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 1 juli 2016

Honderden Britten vragen Belgisch paspoort aan

Sinds Groot-Brittannië beslist heeft de Europese Unie te verlaten, is België overspoeld met Britse aanvragen voor een naturalisatie. In België wonen op dit ogenblik ongeveer 24.000 Britten, die meestal voor Europese instellingen of de Nato – die in Brussel zijn gevestigd – werken. Een groot aantal van de betrokkenen vreest door de brexit uiteindelijk mogelijk zijn baan te zullen verliezen. Door een Belgisch staatsburgerschap zou dat gevaar kunnen worden vermeden. Op dit ogenblik leven en werken nog altijd 1,3 miljoen Britse burgers in een andere lidstaat van de Europese Unie.

In nagenoeg alle Brusselse gemeenten zegt men de voorbije dagen van tientallen Britse burgers vragen naar informatie over een eventuele naturalisatie te hebben gekregen. België eist dat kandidaten minstens vijf jaar in het land hebben gewerkt en gewoond vooraleer men in aanmerking kan komen voor het staatsburgerschap.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs