Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 8126 tot 8130
Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 20 februari 2016

John Paulson verkocht Goud en miste $65 miljoen

Miljardeir John Paulson verkocht in het vieder kwartaal van 2015 37% van zijn positie in de.....

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 20 februari 2016

Deze tijdbom groeit met $9,8 miljoen per uur!

Studentenleningen, het is al langer een kopzorg van de Amerikaanse overheid. Maar met 1,3 biljoen dollar op het spel en 27% betalingsverzuim word men stilaan wanhopig.

Het is de tweede grootste vorm van privéschulden in de VS, na de hypotheekleningen.

De schuldenberg baart de overheid grote zorgen. Niet alleen is hij $1,3 biljoen groot, er komt ook $9,8 miljoen bij PER UUR!

Het is bijna onbegrijpelijk dat deze zeepbel nog niet uiteengespat is. 27% van de studenten betaalt zijn lening namelijk niet terug.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 20 februari 2016

Lagarde volgt zichzelf op aan hoofd van IMF

De Franse Christine Lagarde (60) blijft nog vijf jaar aan het hoofd van het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Het IMF zette vandaag het licht op groen voor een tweede ambtstermijn voor huidig topvrouw Lagarde.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 20 februari 2016

Stel deze 5 vragen vóór je een huis koopt

Er zijn goede redenen om een huis te kopen, maar soms zijn er ook goede redenen te vinden waarom het beter is om geen huis te kopen. Een huis kopen brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee. Het is dus belangrijk dat je er klaar voor bent.

Ben je van plan een huis te kopen, is het aan te raden eerst deze 5 vragen te stellen:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 20 februari 2016

7 strategieën om een fortuin te verdienen

Geluk zit soms in een klein hoekje, een fortuin ook. Je hoort en leest altijd over de grote miljonairs van bedrijven. Maar er zijn ook gewone mensen, misschien zelfs een van je buren of iemand uit je familie, die op een eenvoudige manier een fortuin opbouwden.

Een fortuin opbouwen is geen immense opgave, maar je moet wel de juiste strategie ontwikkelen. En die strategie is voor iedereen anders. We geven alvast 7 voorbeelden, maar de kracht van rijkdom is doen wat bij je past. Dat is de enige manier om het vol te houden. (Als het past, mag je natuurlijk ook meerdere strategieën toepassen)