EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8126 tot 8130 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 30 juni 2016

Rusland en China investeren $50 miljard in samenwerking

De Russische premier Poetin heeft tijdens een staatsbezoek aan China bijna zestig nieuwe handelsovereenkomsten ondertekend. Rusland en China gaan in totaal een bedrag van omgerekend $50 miljard investeren in energie, infrastructuur en transport.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 30 juni 2016

'Overheid heeft te hoge verwachting van financiële zelfredzaamheid burger'

De Nederlandse overheid heeft te hoge verwachtingen van de financiële zelfredzaamheid van burgers.

De Nederlandse overheid heeft te hoge verwachtingen van de financiële zelfredzaamheid van burgers.

Dat concludeert de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) donderdag in een rapport over problematische schulden.

"Voor veel mensen zijn de regels te ingewikkeld, bovendien wordt te weinig rekening gehouden met de psychologie van mensen", aldus de WRR.

Steeds meer mensen hebben te kampen met problematische schulden. Het gebeurt regelmatig dat mensen als gevolg van hun schulden onder het bestaansminimum belanden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 30 juni 2016

Renteverhoging Federal Reserve wellicht uitgesteld tot 2017

De mogelijke Brexit brengt allerlei onzekerheden met zich mee, niet alleen op vlak van het Britse pond en de economische gevolgen voor de Britse economie, maar ook verder in de EU en zelfs tot in de Verenigde Staten van Amerika. Het monetaire beleid van beide centrale banken zal wellicht aangepast worden om de turbulente periode te ondersteunen.

Het verhaal rond de Federal Reserve en de renteverhogingen die het zou doorvoeren, wordt er alleen maar onduidelijker op. De geplande vier ‘rate hikes’ voor dit jaar waren reeds teruggeschroefd naar twee renteverhogingen in 2016 maar zelfs dat lijkt nu niet meer door te gaan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 30 juni 2016

Britse pond koerst hoger na besluit Boris Johnson

Het Britse pond sterling ging donderdag verder omhoog, direct na de aankondiging van Boris Johnson dat hij geen kandidaat is voor het Britse premierschap.

Het pond noteerde omstreeks 13.05 uur een stand van 1,3493 dollar. Johnson, de oud-burgemeester van Londen, werd gezien als een van de belangrijkste kandidaten om premier David Cameron op te volgen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 30 juni 2016

Superbelegger George Soros: klap door Brexit vergelijkbaar met crisis in 2007

De beslissing van Groot-Brittannië om te vertrekken uit de Europese Unie heeft een crisis op de financiële markten ontketend die vergelijkbaar is met de wereldwijde crisis in 2007 en 2008.

De beslissing van Groot-Brittannië om te vertrekken uit de Europese Unie heeft een crisis op de financiële markten ontketend die vergelijkbaar is met de wereldwijde crisis in 2007 en 2008.

Dat zei miljardair en befaamd belegger George Soros donderdag tijdens een hoorzitting in het Europees Parlement.

De inmiddels 85-jarige Soros is één van ’s werelds bekendste valutaspeculanten. Hij werd steenrijk door in 1992 met succes te speculeren op een neergang van het Britse pond. Destijds, op 16 september 1992, moest de Britse overheid de munt noodgedwongen met 15 procent devalueren.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs