EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
39
kliks
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8146 tot 8150 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 24 juni 2016

Uitslag Brexit: Londen, Schotland en jongeren verliezen

Analyseren we de verkiezingsuitslag, dan zien we een duidelijke kloof tussen de oude en jonge generatie. Van alle mensen boven de 65 jaar stemde een meerderheid van 61% voor een vertrek uit de Europese Unie, terwijl de leeftijdscategorie van 18 t/m 24 jaar in overgrote meerderheid van 75% tegen de Brexit stemde.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 24 juni 2016

Bedrijven verwachten grote onzekerheid na stem voor Brexit

[...]

"Wij betreuren dit enorm. EU-integratie is een belangrijke motor geweest voor groei en Nederland heeft daar heel sterk van geprofiteerd. Wij hopen dat dit geen voorbode is van verdere desintegratie van de EU", reageert Rabobank vrijdag.

De bank hoopt dat het vertrek geordend verloopt en dat het ook daarna mogelijk blijft om in hoge mate vrij te handelen met het Verenigd Koninkrijk. Wel verwacht Rabobank "een grote periode van onzekerheid".

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 juni 2016

De winnaars en de verliezers van Brexit

40 jaar nadat de Britten in een referendum stemden om in de Europese Unie te blijven, stemmen ze nu om terug uit die Europese Unie te gaan. Dit brengt winnaars en verliezers met zich mee. Je moet Europa bekijken als een mengeling van geklopte eieren waar men nu 1 ei terug uit moet halen. Dit zal geen eenvoudige opdracht worden.

Dit is een overzicht van de vroege winnaars en verliezers.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 24 juni 2016

Bank of England in nauw contact met banken

De Britse centrale bank staat momenteel in nauw contact met de financiële instellingen in het land, in aanloop naar de opening van de financiële markten.

Naar verwachting opent de Britse beurs vrijdag scherp lager, nu Groot-Brittannië heeft gekozen voor een brexit. Het pond sterling zakte de afgelopen uren al naar het laagste niveau ten opzichte van de dollar sinds 1985. Omstreeks 07.10 uur (Nederlandse tijd) was het pond 1,3412 dollar waard.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 juni 2016

Ook euro flink omlaag

De euro ging vrijdagochtend flink onderuit ten opzichte van de dollar. Toen bekend werd dat de voorstanders van een vertrek van Groot-Brittannië uit de Europese Unie na het tellen van twee derde van de stemmen nog altijd een lichte voorsprong hebben, zakte de eenheidsmunt verder.

De euro was omstreeks 05.35 uur 1,1014 dollar waard. Dat was bij het slot van de Europese beurzen op donderdag nog 1,1373 dollar.

Inmiddels noteert de euro (11:30) 1,1132 dollar.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs