EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 816 tot 820 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 30 april 2018

Favoriete cryptomunt van Crypto Hedge Fund Pantera: Icon

Pantera Capital is een van de leidinggevende hedgefunds in cryptoland. CEO Dan Morehead ziet cryptomunten nog veel meer stijgen in de komende jaren. Zo’n 10% van het hedgefund investeert in Bitcoin, maar de favoriete cryptomunt is Icon.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 30 april 2018

Dit is wat 5 miljonairs en miljardairs zouden doen als ze al hun geld kwijt raken

Het is niet eenvoudig om miljonair te worden, laat staan miljardair. Het is nog minder eenvoudig om opnieuw rijk te worden wanneer je al je geld verloren hebt. Het gebeurt dat rijke mensen alles kwijt spelen. Zolang je er de nodige lessen uit trekt, is dat niet het einde van de wereld – aldus enkele miljonairs en miljardairs.

Dit is wat enkele zeer succesvolle ondernemers zouden doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 30 april 2018

Nieuwe raketaanval op Syrië treft Aleppo en Hama

Afgelopen nacht hebben er op verschillende plekken in Syrië nieuwe luchtaanvallen plaatsgevonden, zo meldt het Syrische persbureau SANA. Verschillende ooggetuigen melden dat er militaire bases in Hama en Aleppo zijn aangevallen, waarbij volgens de laatste berichten meer dan veertig doden en zestig gewonden zijn gevallen. Ook wordt er melding gemaakt van een grote explosie bij een wapendepot, die een aardbeving met een kracht van 2,6 op de schaal van Richter veroorzaakte.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 30 april 2018

Ontmoeting tussen Noord- en Zuid-Korea kan resulteren in een nieuwe crash

De leiders van Noord- en Zuid-Korea hebben elkaar voor het eerste in 10 jaar tijd weer ontmoet. Afgelopen vrijdag spraken de leiders Kim Jong-un en de Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in met elkaar. Naast de vriendelijke woorden die de leiders over elkaar uitspraken, moeten beleggers niet al te enthousiast zijn. Het kan namelijk resulteren in een complete ramp voor de financiële markten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 30 april 2018

TA Zilver Analyse Roy | Week 18 - 2018

Het is Jantje lacht, Jantje huilt in de zilvergrafiek.

Vorige week leek het erop dat de beren zich gewonnen hadden gegeven maar uiteindelijk bleek niets minder waar te zijn. Maandag hadden de stieren meteen door moeten pushen om de beren alle wind uit de zeilen te nemen maar het werd het tegengestelde!

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs