EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 816 tot 820
Geplaatst op: dinsdag 6 februari 2018

Dit is de ideale voorbereiding op een echte aandelencrash

Hoe overleef je woelige tijden op de beurs? Door meteen als een struisvogel je kop in het zand te steken? Door je hele portefeuille maar meteen te liquideren en in cash te stoppen? Of door de markt te gaan ‘shorten’? Zoals je ziet, zijn er verschillende mogelijkheden. Het antwoord  op bovenstaande vragen is echter heel duidelijk: NEEN!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 februari 2018

Dit is misschien wel de belangrijkste les van de crypto crash

Er lijkt geen einde te komen aan het bloedbad onder de cryptomunten. Begin januari piekte de cryptomarkt nog boven een marktkapitalisatie van $800 miljard. Op het moment van schrijven is dit minder dan $300 miljard. Beleggers moeten dan ook belangrijke lessen trekken uit deze crash.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 februari 2018

VIDEO -> "Flash crash" op de beurzen: 3 dingen die je moet weten

Ook de Europese beurzen zijn deze ochtend met grote verliezen geopend, nadat eerder ook de aandelenbeurzen in de VS en Japan met zware verliezen te maken kregen. Moeten we ons zorgen maken? Onze expert Frank Dereymaeker beantwoordt drie belangrijke vragen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 6 februari 2018

Waarom gaan de beurskoersen ineens zo hard omlaag?

De koersborden op beurzen in de Verenigde Staten, Azië en Europa kleuren dieprood. Wat is er aan de hand?

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 6 februari 2018

Chinees verbod voor alle crypto-exchanges in de maak

Het zal steeds moeilijker gaan worden om cryptomunten te verhandelen in China. De Chinese overheid is van plan om alle websites naar ICO’s en handelsplatformen te blokkeren in de hoop de handel in digitale munten in de kiem te smoren, een verbod dus. Dat komt de cryptowereld uiteraard niet ten goede, de bitcoin noteert ondertussen net boven de 5.000 euro per munt.  

Het is al langer geweten dat de Chinese overheid geen liefhebber is van cryptomunten. Vorig jaar werden er al stappen genomen om de binnenlandse handel in digitale munten te beteugelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs