Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 816 tot 820
Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 12 september 2017

Londen blijft financiële hoofdstad van de wereld ondanks Brexit

Ondanks de onzekerheid rond de Brexit blijft Londen 's werelds belangrijkste financiële centrum. De Britse hoofdstad staat bovenaan een halfjaarlijkse ranglijst van de financiële denktank Z/Yen en het China Development Institute.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 12 september 2017

Navo-baas: “Wereld op gevaarlijkste punt in decennia’

De internationale veiligheid staat onder de grootste druk in een periode van meer dan dertig jaar. Dat zegt Jens Stoltenberg, secretaris-generaal van de Noordatlantische Verdragsorganisatie (Navo), naar aanleiding van een nieuwe grootscheepse militaire oefening die Rusland en Wit-Rusland aan de grenzen van onder meer de Baltische Staten en Polen hebben gepland.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 12 september 2017

Stormweer geen gevaar voor Amerikaanse economie, in tegendeel

Het noodweer teistert de Verenigde Staten van Amerika, sinds zondag is orkaan Irma aan land gegaan in Florida en zaait vernieling over de hele linkerflank. De komende dagen trekt de orkaan verder het binnenland in maar welke gevolgen heeft dit voor de Amerikaanse economie? William Dudley beweert dat, tegen alle verwachtingen in, de economie een ‘boost’ zal krijgen.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 12 september 2017

16 jaar later… daar is Hamza bin Laden

Hamza bin Laden (27), de zoon van de Saoedische superterrorist Osama Bin Laden, wordt door al-Qaida klaargestoomd om het nieuwe boegbeeld van de jihadisten te worden. Volgens terreurexperts wil hij prioriteit geven aan de verzoening tussen de Islamitische Staat en al-Qaida. Hij wil ook werk maken van meer spectaculaire aanslagen in het Westen.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 12 september 2017

VS en VK willen enkel nog ‘nuttige’ immigratie

De Amerikaanse president Donald Trump kondigde dinsdag via zijn minister van Justitie Jeff Sessions aan dat er een einde komt aan het speciale programma DACA, dat kinderen die mee het land werden ingebracht, ondanks dat hun ouders niet over papieren beschikten en dus illegaal in het land verbleven, toeliet in het land te blijven en te werken.