EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
58
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8156 tot 8160
Geplaatst op: maandag 2 mei 2016

Eindelijk onthuld: dit is de man die Bitcoin uitvond

Eindelijk weten we het: de Australische tech-ondernemer Craig Wright heeft vanmorgen in een interview bevestigd dat hij de uitvinder is van de virtuele munt Bitcoin. Zijn bekentenis aan de BBC, The Economist en GQ maakt een einde aan jarenlange speculatie. Wright zit dus achter de naam Satoshi Nakamoto, de schuilnaam die jarenlang werd gebruikt voor de Bitcoin-uitvinder.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 2 mei 2016

Groei Nederlandse industrie houdt aan

De activiteit in de Nederlandse industrie is in april opnieuw gegroeid, zij het in een minder stevig tempo dan in de voorgaande maand. 

De activiteit in de Nederlandse industrie is in april opnieuw gegroeid, zij het in een minder stevig tempo dan in de voorgaande maand. 

Dat meldt de Nederlandse Vereniging van Inkoopmanagers (Nevi) maandag.

De graadmeter waarmee de activiteit wordt gemeten, zakte in april van 53,6 naar 52,6. Ondanks die daling blijft de zogeheten inkoopmanagersindex daarmee ruim boven de stand van 50, die de grens tussen groei en krimp in de industrie markeert.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 2 mei 2016

Nieuw eBook van Lou Keune nu beschikbaar

Het Platform Duurzame en Solidaire Economie heeft in samenwerking met Marketupdate alle columns van Lou Keune gebundeld in een gratis eBook. De afgelopen maanden schreef Lou Keune verschillende columns voor Marketupdate, waarin hij een kritische blik wierp op ons huidige sociaal-economische bestel.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 2 mei 2016

Zoveel staatsobligaties hebben al een negatieve rente

Wat hebben Zwitserland, Japan en Duitsland met elkaar gemeen? Uit berekeningen van de Financial Times blijkt dat meer dan 70% van de staatsschuld van deze drie landen verhandeld wordt tegen een negatieve rente. Pensioenfondsen en andere beleggingsfondsen duikelen over elkaar heen om deze schuldpapiertjes te bemachtigen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 2 mei 2016

Centrale banken houden van goud

Edelmetalen hebben het beste kwartaal van de afgelopen 30 jaar achter de rug, terwijl goud- en zilvermijnen de sterkste rally in jaren meemaakten. Aandelen van deze bedrijven zijn in amper vier maanden tijd gemiddeld in waarde verdubbeld. Niets gaat in een rechte lijn omhoog, maar goud en zilver weigeren vooralsnog veel van hun winst prijs te geven.

Lees verder op Marketupdate

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs