Nieuws / Artikelen met het woord

57647 artikelen gevonden. Artikel 8176 tot 8180
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 9 maart 2016

In deze sectoren kan je heel veel geld verdienen

Iedereen kan rijk worden. Er is geld genoeg in de wereld, er is enkel een tekort aan mensen die groot genoeg denken (Grant Cardone). Het is mogelijk om miljonair te worden in elke industrie, van olie tot frisdrank, maar sommige sectoren geven je meer kans dan andere.

De beste sector om heel veel geld te verdienen is de financiële sector. Wereldwijd telt de financiële sector 267 miljardairs of 15% van het totaal. De meeste miljardairs zijn hedge fund managers zoals George Soros of David Tepper.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 9 maart 2016

Ontwerpakkoord tussen spoorbonden en directie voorziet 2.200 minder werknemers

Bij de spoorwegen hebben de bonden en directie vorige week een ontwerpakkoord bereikt dat uitgaat van zowat 2.200 minder werknemers eind 2018. Dat bevestigen de toplui van de Franstalige en Nederlandstalige vleugel van de socialistische spoorbond, nadat Le Soir en L'Avenir vandaag over het akkoord hadden geschreven.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 9 maart 2016

Siemens gaat 2.500 banen schrappen

Elektronicaconcern Siemens wil ongeveer 2.500 arbeidsplaatsen schrappen in de afdeling Process Industries & Drives, die aandrijfmotoren levert voor de olie-, gas- en mijnindustrie. Tweeduizend van de bedreigde jobs zitten in Duitsland.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 9 maart 2016

11 ‘skills’ die je helpen miljonair te worden

Skills pays the bills. Miljonairs onderscheiden zich van andere door hun speciale vaardigheden, dat maakt hen in eerste instantie juist miljonair. Maar het mooie is dat iedereen, dus ook jij, deze vaardigheden, deze ‘skills’ kan aanleren.

Miljonair worden was nog nooit zo gemakkelijk als vandaag. Er zijn meer dan 15 miljoen miljonairs op deze wereld. Wil jij tot dit clubke toetreden, zal je deze 11 vaardigheden moeten leren om je te onderscheiden van de rest:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 9 maart 2016

Klaar voor de volgende beweging van de goudprijs … naar beneden?

Vorige week vrijdag eindigde de zegereeks van de goudprijs. Goudkevers verwachten nu een tussentijdse consolidatie, maar AG Thorson van Gold-Eagle verwacht dat goud een top neerzette en dat het gele edelmetaal zich nu mag opmaken voor de (laatste) rit naar beneden.

AG Thorson zag in de bewegingen van goud en zilver afgelopen vrijdag hetzelfde patroon als begin 2014 wanneer de goudprijs van januari tot maart steeg met 18% om daarna terug te vallen tot een nieuw dieptepunt. De goudprijs steeg parabolisch door terwijl de zilverprijs faalde een nieuw top te bereiken. Hetzelfde patroon zien we ook in 2016. (klik grafiek om te vergroten)