EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8181 tot 8185 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 29 juni 2016

Goud is de enige uitweg die nog bestaat

Wanneer we naar de economische en financiële markten kijken, zien we dat er veel dingen niet kloppen. Toch blijven we geloven in een goede afloop … tot er zoiets als Brexit voor opschudding zorgt. Valutaoorlogen, negatieve rentevoeten en een globale economie die nog amper wil groeien. Het gaat goed mis met de wereld en goud is de enige uitweg die er nog bestaat.

Dit zeggen specialisten James Grant en Grant Williams. Hun boodschap was duidelijk op het John Mauldin’s Strategic Investment Conference. Zelfs ervaren beleggers weten vandaag niet meer van welk hout pijlen maken, maar goud is en blijft het beste redmiddel voor wat nog gaat komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 29 juni 2016

De nachtmerrie van Angela Merkel: mogelijk ook referendum in Duitsland

Na de Brexit-stem zijn referendums ineens ‘hot topic’ in Europa. De anti-Europa bewegingen winnen aan kracht, ook in Duitsland. Duitsland staat over een jaar voor eigen verkiezingen. De anti-Europa partij AfD heeft al laten weten een referendum uit te roepen wanneer ze voldoende stemmen krijgen.

AfD staat voor Alternative für Deutschland en kent een sterke opmars de laatste jaren. Wanneer AfD volgende jaar in het parlement komt, zal een Dexit of een referendum om uit de Europese Unie te stappen bovenaan de agenda staan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 29 juni 2016

Olieprijzen kunnen 60 procent lager

Aandelenbeurzen in New York sloten gisteren voor het eerst sinds het brexitreferendum weer met winst. Vooral olieprijzen kenden een flinke opleving. Oliebedrijven profiteerden van de opverende grondstoffenprijzen. De prijs van een vat Amerikaanse olie steeg 3,6 procent tot 48,00 dollar en Brentolie klom 3,2 procent tot 48,65 dollar per vat.

Maar volgens oliespecialist Gary Shilling kan de olieprijs weer zakken naar 10 tot 20 dollar per vat. Shilling voorspelde vorig jaar nog de koersval van de olieprijs. Hij stelt dat het recente herstel van de olieprijs niets te maken heeft met de fundamentele oorzaken die ten grondslag lagen aan de eerdere koersval.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 29 juni 2016

Marc Faber: QE4 komt eraan, zorg dat je goud hebt

Er is nog meer reden om goud te kopen nu de Britse bevolking zich heeft uitgesproken voor een vertrek uit de Europese Unie, zo beweert Marc Faber. Als gevolg van de onrust op de financiële markten is er volgens de beleggingsgoeroe een grotere kans op nieuwe stimuleringsmaatregelen door centrale banken, wat een waardedaling van valuta en een stijging van de goudkoers tot gevolg kan hebben.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: woensdag 29 juni 2016

Europa capituleert, deze 3 zinnen kondigen het einde aan

De echte Europa crisis is begonnen. De mainstream media heeft een belangrijke boodschap gemist, of ze erkennen het belang niet van een nota die 6 Ministers van Buitenlandse zaken de wereld in stuurden. De nota werd verstuurd in verschillende talen en kondigt in principe het einde van Europa aan zoals we dat vandaag kennen.

De 6 Ministers van Buitenlandse Zaken van België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg en Nederland (de stichtende leden van de Europese Unie) publiceerden een nota waarin ze erkennen dat Europa met verschillende snelheden werkt. Dit is een bocht van 180 graden want voorheen werd Europa steeds voorgesteld als 1 hecht blok.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs