EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8186 tot 8190 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 29 juni 2016

Het faillissementen-festijn is begonnen

Het is een uitdagend jaar voor beurshandelaren en bankiers. Ontslagen in deze sectoren vieren hoogtij vanwege uitdagende handelsomgevingen en zwakke economische groei.

Echter is er één gebied waarin de cijfers wel aantrekken. Het aantal faillissementen neemt toe en diverse ondernemingen beginnen hun reorganisatieteams uit te breiden ter voorbereiding op het aankomende werk. Vooral bankiers met ervaring in reorganisaties en herstructureringen zijn bijzonder gewild.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 29 juni 2016

CBS: Vermogen van jonge huishoudens slechts 2000 euro

Het doorsnee vermogen van huishoudens met een kostwinner in de leeftijdscategorie van 25 tot 45 jaar is niet meer dan tweeduizend euro, zo blijkt uit nieuwe cijfers die het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) vandaag naar buiten bracht.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 29 juni 2016

EU-top over Brexit: niets doen en tijd kopen, Britse politiek in chaos

Politieke leiders van andere EU-landen willen de Britse premier David Cameron niet meteen onder druk zetten om te starten met onderhandelingen over de Brexit. Vraag is voorlopig ook of de Britten zelf wel genoeg ambtelijke expertise hebben om die onderhandelingen te voeren.

“Laten we de Britse regering even de ruimte geven om politieke orde te scheppen. Het is onredelijk om nu te eisen dat ze artikel 50 meteen inroepen”, zei premier Mark Rutte dinsdagmiddag bij aankomst in Brussel vlak voor de EU-top begint.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 29 juni 2016

‘De baby boomers maken de hele wereld kapot’

Vele analyses schrijven de uitslag van de volksraadpleging in Groot-Brittannië toe aan de ontwrichting van het sociale weefsel, dat de Britse samenleving zou regeren. Hoogopgeleide mensen of de zogenaamde ‘elite’ en jongeren stemden Remain, lager opgeleiden of het zogenaamde ‘werkvolk’ en ouderen stemden Leave. Maar is dat wel zo? In een column in de Franse krant Les Echos spreekt de Franse filosoof en schrijver Gaspard Koenig, die in Londen woont, dat volmondig tegen:

“Men moet niet gediplomeerd, rijk of in de stad wonen om tolerant te zijn. Men moet – in tegenstelling tot het mantra dat wil dat de verschoppelingen van deze aarde een product zijn van de globalisering – evenmin een topfunctie hebben om [van die globalisering] te profiteren: eet men in de Franse buitensteden niet het ganse jaar door vers fruit? Kopen ze daar voor hun kinderen geen speelgoed dat ‘made in China’ is? Heeft men daar geen internetaansluitingen? Reist men daar niet met budgetvliegtuigmaatschappijen?

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 29 juni 2016

Dit is waarom een Brexit er NIET zal komen

De Brexit-stem zendt een schokgolf door het financiële landschap. Niemand had hier rekening mee gehouden. De aandelenmarkten krijgen klappen, valutamarkten staan op hun kop en Europese banken bibberen en beven. Toch zou het kunnen dat er helemaal geen Brexit komt.

De Brexit-stem zendt een schokgolf door het financiële landschap. Niemand had hier rekening mee gehouden. De aandelenmarkten krijgen klappen, valutamarkten staan op hun kop en Europese banken bibberen en beven. Toch zou het kunnen dat er helemaal geen Brexit komt.

Is dit allemaal voor niets geweest?

Dat kan! Er zijn nog enkele mogelijkheden waardoor er uiteindelijk toch geen Brexit komt. Nigel Farage uit het Brexit-kamp had voor het referendum al laten weten dat er een 2e referendum zou komen wanneer het ‘Leave’ kamp nipt zou verliezen. Het ‘Remain’-kamp is dat nu ook genegen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs