Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 821 tot 825
Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 16 juli 2017

Ondergrondse oorlog tussen de oligarchen schakelt versnelling hoger

In mei laatstleden kon u hier bij beurs.com lezen hoe de oorlog tussen de Russische oligarchen in alle hevigheid is losgebarsten.

Toen daagde Igor Sechin, CEO van het Russisch staatsoliebedrijf Rosneft, collega-oligarch Vladimir Yevtushenkov voor de rechter.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 16 juli 2017

“Centrale bankiers zitten er volledig naast wat inflatie betreft”

“Yellens meest recente optreden als voorzitter van de FED zal de geschiedenis ingaan als een kolossale beleidsfout, omdat ze er op blijft hameren dat lage inflatie een ‘tijdelijk’ fenomeen is.” Dat schrijft Steen Jakobsen, de Chief Economist van de Deense Saxo Bank, in een e-mail aan deze redactie. Ook Mario Draghi had eerder al gezegd dat ‘het een kwestie van tijd is voordat inflatie aantrekt .”

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 16 juli 2017

Finland duwt het gaspedaal in: “Nord Stream 2 zal er komen”

Finland kende de afgelopen week een kleine regeringscrisis. Die werd op het laatste nippertje afgewend door een breuk in de rechtspopulistische partij Ware Finnen. Kort samengevat heeft de gematigde meerderheid van de partij de uittocht ingezet, nadat een radicale minderheid het leiderschap van de partij had gekaapt.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 16 juli 2017

Amerikaanse tiener verdient 20.000 dollar door in de rij te staan aan BBQ-stands

In Texas kun je bij sommige barbecuekramen gemakkelijk 3 uur in de rij aanschuiven voor eten. Een Amerikaanse tiener maakt hier handig gebruik van door tegen betaling in de rij te staan van de meest populaire eetgelegenheden. Dat schrijft The Independent.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 16 juli 2017

Zo wil een 26-jarige met $150.000 op de bankrekening op zijn 37e op pensioen gaan

De meeste mensen denken pas aan hun pensioen wanneer het voor de deur staat. Maar ‘The Money Wizard’ is er al veel langer mee bezig. Deze 26-jarige financieel analist en blogger heeft nu al $150.000 op zijn bankrekening staan. Hij geeft zichzelf nog 11 jaar om voldoende geld te hebben om op pensioen te gaan.