Nieuws / Artikelen met het woord

58166 artikelen gevonden. Artikel 821 tot 825
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zaterdag 28 oktober 2017

Syrie krijgt ‘hoog’ bezoek

Syrië werd vorige week tweemaal met bijzonder hoog bezoek vanwege Israël, Saoedi-Arabië en Amerika vereerd. Tenminste voor de nieuwsberichten van de Lage Landen is er geen vuiltje aan de lucht. Naar ons aanvoelen en zoals wij het zien – wij liggen ook wat hoger, namelijk op 1250 meter! – is het woord “vereerd” totaal verkeerd. Waar de Verenigde Staten, Saoedi-Arabië en Israël weer mee bezig zijn, is illegaal én misdadig. Syrië zal ook hieronder weer lijden maar uiteindelijk als overwinnaar opstaan.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zaterdag 28 oktober 2017

Column: Huizenprijzen door het dak

Terwijl de ECB de geldkraan nog een jaar open laat staan rijzen de huizenprijzen in Nederland de pan uit. Onlangs nog werd in Amsterdam een studio van 23 vierkante meter met dakterras van 19 vierkante meter voor meer dan €200.000 verkocht. En dan koop je geen huis, maar een opgeknapte zolderkamer waarvoor je vier steile en smalle trappen moet beklimmen.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: vrijdag 27 oktober 2017

Rusland voert oefening uit met verschillende raketten

Rusland heeft donderdagavond een gecoördineerde rakettest uitgevoerd, waarbij tegelijkertijd raketten werden afgevuurd vanaf land, vanuit de lucht en vanaf een atoomonderzeeër. Als onderdeel van deze raketoefening werd ook een intercontinentale Topol raket afgevuurd vanaf het Kosmodroom Plesetsk ten noorden van Moskou richting het schiereiland Kamchatka, dat duizenden kilometers verderop ligt in het meest oostelijke deel van Rusland.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: donderdag 26 oktober 2017

Twitter stopt advertenties Russia Today en Sputnik

Twitter heeft vandaag besloten dat Russia Today en Sputnik per direct geen advertenties meer mogen plaatsen op hun platform. Het bedrijf schrijft in een verklaring dat deze maatregel genomen is naar aanleiding van het onderzoek naar Russische inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: donderdag 26 oktober 2017

Meerderheid Amerikanen twijfelt aan onafhankelijkheid media

Bijna 59% van de Amerikaanse bevolking twijfelt aan de onafhankelijkheid van de Amerikaanse massamedia. Dat blijkt uit een enquête van het Franse onderzoeksbureau IFOP. Uit de enquête bleek dat de meerderheid van mening is dat de mainstream media onvolledig of oneerlijk berichten en dat dit samenhangt met beïnvloeding van de media door bedrijven en politiek.