EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 821 tot 825 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

Merkel begint te draaien

In Europa loopt de inflatie een beetje op en de inkoopmanagers zijn een indicatie dat het economisch herstel in het tweede kwartaal niet zo'n vaart zal lopen, meent macro-econoom Kees de Kort. Ondertussen is Merkel aan het opschuiven, vertelt hij. Ze is in vergelijking met Macron nog terughoudend, maar lijkt te hebben bedacht dat meer integratie in Europa nodig is, zeker nu Trump toch niet zo'n goede vriend blijkt te zijn.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

Groot Crypto Hedgefund: ‘Koop crypto nu het nog goedkoop is’

Dan Morehead is de CEO van een van de grootste crypto hedgefunds ter wereld, Pantera Capital. In het verleden voorspelde hij al vaker het juiste moment van aan- en verkopen in de cryptomarkt. Vandaag geeft hij het advies om te kopen, vooral omdat veel cryptomunten goedkoop zijn. Hij geeft zelfs een tip waar je op moet letten.

Crypto is volgens Morehead ‘very cheap’ en het is ‘time to buy’. Met de cryptomarkt die 65% lager staat dan de piek van begin dit jaar, is het veel beter om nu te kopen dan enkele maanden geleden. “It’s much cheaper to buy now and participate in the rally as it goes.”

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

Dieselprijs daalt, maar de staat houdt wat meer over

De maximumprijs van diesel gaat morgen naar omlaag. De prijsdaling wordt echter afgetopt omdat het zogenoemde cliquetsysteem wordt toegepast, zo meldt de federale overheidsdienst Economie. Concreet daalt de maximumprijs nog met 0,9 cent per liter, tot 1,525 euro per liter.

Het cliquetsysteem houdt in dat bij een daling van de dieselprijs, een deel van de daling ongedaan wordt gemaakt door een stijging van de bijzondere accijns. Het is de vierde keer dat het cliquet dit jaar wordt toegepast.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

Poetin: "Wij willen Europa niet verdelen"

Rusland heeft belang bij een welvarend en verenigd Europa en is er dus niet op uit om verdeeldheid te zaaien tussen lidstaten van de Europese Unie. Dat zei de Russische president Poetin tijdens een bezoek aan Oostenrijk in een interview met de zender ORF.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

Miljoenen geboden voor lunch met Warren Buffett

Een niet nader genoemd persoon of bedrijf heeft op veilingsite eBay 3,3 miljoen dollar (2,83 miljoen euro) neergeteld om met acht personen te mogen lunchen met Warren Buffett, de Amerikaanse miljardair en topbelegger.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs