Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 8211 tot 8215
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 20 maart 2016

Marc Faber: “Ik stem op Trump, want Clinton zal de wereld vernietigen”

Marc Faber liet weer van zich horen in een opmerkelijk TV interview op Bloomberg. De uitgever van de populaire nieuwsbrief Gloom, Boom & Doom Report, had een uitgesproken mening over de aanstaande Amerikaanse presidentsverkiezingen. Hij is geen fan van beide kandidaten, maar als hij moet kiezen is Trump een betere kandidaat, omdat ‘Clinton de wereld gaat vernietigen’.

Marc Faber staat bekend om zijn uitgesproken meningen over de financiële markten, de economie, politiek, … Hij is daarom een graag geziene gast op financiële TV shows. Zo verschijnt hij vaak op CNBC, en is hij een veel gevraagde commentator op Bloomberg TV. Zo ook deze week, waar hij gevraagd werd naar zijn mening over de globale economie en de gang van zaken op de internationale markten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 20 maart 2016

Griekenland en IMF/EU op ramkoers. Alweer…

Het zit de Grieken ook niet mee. Hebben ze door de bankencrisis en economische malaise al een enorme schuldenberg opgebouwd en hebben ze door de euro ook nog eens een valuta waardoor er niet te devalueren valt… komt daar nu nog de asielcrisis bij.

Hellas is een hel geworden. Een op twee jongvolwassenen is werkloos, de schuldenberg staat nog steeds boven 170% van het bruto binnenlands product. Het aantal zelfdodingen blijft schrikbarend hoog.

De Trojka (EU, ECB, IMF) legt regels op aan Griekenland, om de economie te moderniseren, liberaliseren en te hervormen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 20 maart 2016

Hoe groot was de rijkdom van Warren Buffett op jouw leeftijd?

Warren Buffett is een van de rijkste mensen ter wereld die zijn fortuin vergaarde door te beleggen. Het is de natte droom van iedere belegger. Maar Buffett is niet altijd stinkend rijk geweest, ook hij is van bijna niets begonnen. Dit is het verhaal van Buffett, zo kan jij zien hoe rijk hij was op jouw leeftijd.

Buffett is al 85 jaar ondertussen. Wat veel mensen echter vergeten is dat hij 99% van zijn fortuin bij elkaar kreeg na zijn 50e verjaardag. Als je nu nog geen miljonair of miljardair bent, is dat dus niet erg. Maar Buffett is al wel van jongs af aan bezig geweest met het opbouwen van zijn imperium.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 19 maart 2016

Beleggen in Zilver onveminderd populair

Beleggers heeben dit jaar een flinke hoeveelheid zilver ingekocht. Met name de stijging in de....

Bron: z24.nl
Geplaatst: zaterdag 19 maart 2016

Cyprus ligt niet meer dwars, EU-landen zijn akkoord met migrantendeal Turkije

De Europese Unie en Turkije gaan samen de vluchtelingencrisis aanpakken. De regeringsleiders en staatshoofden van de 28 EU-landen hebben het vrijdagochtend voorbereide compromis goedgekeurd. Dat maakte de Finse premier Juha Sipilä op Twitter bekend.